خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۲۵ درصدی خطر مرگ زودرس با غذا‌های تند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 25 آبان 1399 - 08:46
دانشمندان آمریکایی می‌گویند غذاهای تند احتمال مرگ زودرس را در افراد ۲۵ درصد کاهش می‌دهند.
تند،فلفل،زودرس،دانشمندان،احتمال

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان دانشگاه اوهایو آمریکا اعلام کردند که خوردن غذای تند باعث می‌شود احتمال مرگ زودرس در افراد به یک چهارم کاهش یابد.
افرادی که به طور منظم غذا‌های تند را در برنامه غذایی خود قرار می‌دهند بین ۲۳ الی ۲۶ درصد از احتمال مرگ زودرس آن‌ها به دلیل ابتلا به بیماری قلبی یا سرطان کاسته می‌شود.
ویکتوریا تیلور، یکی از محققان این تحقیق گفت: فلفل تازه و تند و فلفل سیاه از بهترین چاشنی‌های تند برای اضافه کردن به غذا هستند که به شما کمک می‌کنند نمک را از غذا‌های خود حذف کنید.
دانشمندان آمریکایی توصیه کردند که در دوران قرنطینه حتما از غذا‌های تند استفاده کنید.
همچنین در فصل زمستان مصرف این نوع غذا‌ بسیار سودمند است.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/