باند موبایل قاپی در کرمانشاه منهدم شد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 24 آبان 1399 - 17:57
کرمانشاه - فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از انهدام باند موبایل قاپی و کشف ۵ فقره سرقت از اعضای آن خبر داد.

علیرضا دلیری بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران کلانتری ۲۱ نیایش حین گشت زنی به سه سارق برخورد کردند که قصد سرقت گوشی تلفن همراه یکی از شهروندان را داشتند.
وی ادامه داد: مأموران با دیدن این صحنه به سرعت وارد عمل شده و ضمن دستگیری سارقان، گوشی تلفن همراه سرقتی را نیز به صاحبش تحویل دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه افزود: اعضای این باند به پنج فقره سرقت گوشی تلفن همراه اعتراف و سپس برای صدور احکام لازم تحویل مراجع قضائی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در ادامه از کشف ۶۳ فقره سرقت طی ۴۸ ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: در این راستا ۳۴ سارق نیز دستگیر و برای صدور احکام لازم تحویل مراجع قضائی شدند.