خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یکی از ضروریات دوران کرونا اشاعه فرهنگ کتابخوانی در منزل است

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 آبان 1399 - 17:35
ورامین- رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به تعطیلی کتابخانه ها در دوران کرونا گفت: یکی از ضروریات دوران کرونا اشاعه فرهنگ کتابخوانی در منزل است.
كتابخواني،فرهنگ،كتاب،مجازي،كتابخانه،جوانان،عمومي،توجه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی عصر شنبه در دیدار با کریمی مدیر کتابخانه عمومی شهرستان ورامین که به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی انجام شد اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مشاغل خصوصاً نهاد کتابخانه های عمومی در کشور مطلوب این است، که فرهنگ کتابخوانی به منازل برود.
وی در ادامه بیان داشت: می‌توان با توجه مشکل بودن خرید و چاپ کتاب در این ایام، فایل کتاب‌ها را در فضای مجازی در دسترس مخاطب قرار داد تا بدین صورت رسالت فرهنگ کتابخوانی فراموش نشود و سهل و آسان در اختیار همگان قرار گیرد.
محمودی عنوان داشت: در خصوص شیوه‌های فرهنگ کتابخوانی در منزل باید کار شود و کتاب‌های جذاب، کودک، علمی و....
را می‌توان به صورت پیوسته هفته‌ای یک کتاب، در هر رده سنی و موضوعی معرفی و در مجموع فرهنگ کتابخوانی در منزل اشاعه پیدا کند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با توصیه به نهاد کتابخانه های عمومی در خصوص بودن در کنار جوانان با معرفی کتاب عنوان کرد: مطلب، فیلم و پیام خوب در فضای مجازی با توجه به نوع ارتباط در این فضا نیاز جوانان است و با ساختن گروه‌های مجازی با اشتراک گذاری خلاصه کتاب‌ها به جوانان در عرصه فرهنگ کمک کرد.