خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهبرد‌های آمریکا با تغییرِ اشخاص تغییری نمی‌کند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 24 آبان 1399 - 12:16
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: راهبرد‌های استکباری حاکمیت آمریکا با آمدن و رفتن اشخاص تغییری نمی‌کند و سیاستی که در آن کشور اعمال می‌شود کاملا مشخص است.
نظام،آمريكا،شاكري،جانبازان،دبير،جمعيت،اسلام،انقلاب،اسلامي،كشور

شاکری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
مجتبی شاکری دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: کشور ما در تجربه ۶۰ ساله حضور آمریکا در ایران از هر جهت هسته تصمیم گیر این نظام سرمایه داری را آزموده است، به صورت آشکار و پنهان احزاب دموکرات و جمهوری خواه با هزینه‌های هنگفت برای حفظ رژیم صهیونیستی حاکمیت‌های دیکتاتوری و مقابله با اسلام انقلابی، عمق در حال تصمصم‌گیری هستند.
او افزود: مردم تا کنون ما فهرست متعددی از کینه ورزی ها‌، عهد شکنی‌ها و اسلام ستیزی‌های آمریکا را مشاهده کرده‌اند.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی ادامه داد: راهبردهای استکباری حاکمیت آمریکا با آمدن و رفتن اشخاص تغییری نمی‌کند و سیاستی که در آن کشور اعمال شده و می شود کاملا مشخص است، همچنین ترجمان این استراتژی غیر قابل تغییر است.
شاکری بیان کرد: حضرت امام خمینی (ره) با عمق بینش دینی و قرآنی، واژه شیطان بزرگ را برای گم نشدن امت اسلام و کارگزاران نظام در رفتار هزار چهره این کشور در دایره المعارف سیاست ورزی روزگار ما از خود بجای گذاشتند.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی تصریح کرد: برخی از جریانات سست بنیان سیاسی و کارگزاران شیفته نظام سرمایه داری از مکتب امام خمینی، قانون اساسی و ولایت فقیه عبور کردند و حاضر هستند همه را زیر پا بگذارند و مقابل نظام هم بایستند.
البته نتوانستند در میان مردم جا باز کنند، زیرا مردم با شهدا و مکتب سلیمانی عهد دیرین دارند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/