سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طلاب در خط مقدم جبهه مقابله با هجمه فرهنگی دشمن هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1397 - 17:26
اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: طلاب و روحانیون در خط مقدم جبهه مقابله با هجمه فرهنگی دشمن قرار دارند و می طلبد در این عرصه نقش آفرینی اثرگذار داشته باشند.
روحانيون،نقش،جامعه،ديني،مركزي،استان،اسلامي،علماي،علميه،فقيه

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار با طلاب حوزه‌های علمیه استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: علمای دینی و روحانیون در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسیار مهم و مؤثری ایفا کردند و امروز نیز بایستی با توجه به جایگاه خود در عرصه‌ها نقش آفرین باشند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: امروز نقش مهم علمای دینی و روحانیون در جامعه اسلامی در ایجاد اتحاد و انسجام و هدایت جامعه در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب، امام و شهدا متجلی می‌شود.
دری نجف آبادی بیان کرد: بی شک روحانیون در حفظ دستاوردهای ارزشمند نظام اسلامی و تحقق آرمان‌های انقلاب، اقدامات مؤثری می‌توانند به انجام برسانند و این مهم عزت و اقتدار بیش از پیش ایران اسلامی را رقم می‌زند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان ساخت: در شرایط کنونی دشمنان و بدخواهان نظام تلاش دارند از طرق مختلف میان مردم و علمای دینی و روحانیون فاصله ایجاد کنند تا به این ترتیب اهداف خود را عملیاتی سازند، به همین سبب برقراری ارتباط مطلوب میان این قشر و مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
امام جمعه اراک تصریح کرد: همچنین روحانیون و حوزه‌های علمیه نقش بسیار مهمی در خنثی سازی هجمه نرم و فرهنگی دشمن می‌توانند ایفا کرده و در شرایطی که دشمن تلاش برای نفوذ و غلبه فرهنگی دارد، جامعه را در مسیر درست هدایت کنند تا از آسیب در امان بماند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: در کنار این مباحث ارتقای سطح علمی حوزه‌های علمیه و پرورش طلابی که هم در حوزه علمی و هم دینی و معنوی سرآمد و الگو باشند بایستی مورد توجه قرار گیرد، چراکه این طلاب در عرصه‌های مختلف در جامعه می‌توانند نقش هدایت کننده ایفا کنند و با سوق دادن جامعه به سمت معنویت، برنامه‌های دشمن را بی اثر سازند.