همت بلند مددجوی دیروز و کارآفرین امروز/ اشتغالآفرینی بانوی ایلامی برای همشهریان
بانوی مددجوی ایلامی با کمک کمیته امداد و اراده خود توانسته با راه اندازی گاوداری 25 راسی، برای خود و همشهریانش اشتغالزایی کند.

بانوی مددجوی ایلامی با کمک کمیته امداد و اراده خود توانسته با راه اندازی گاوداری 25 راسی، برای خود و همشهریانش اشتغالزایی کند.
خبرگزاری فارس، ایلام - کبری هواسی: نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف توانمندسازی خانوادههای محروم و مستضعف و در راستای سیاستهای کلان و مهم خود، ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان و زمینه سازی برای درآمد پایدار آنان، برطرف کردن نیازهای اساسی مددجویان، کاهش نرخ بیکاری در میان جامعه مددجویی، افزایش درآمد محرومان برای کاهش فاصله طبقاتی و کمک به اقشار نیازمند در جهت نیل به این اهداف متعالی را در سر لوحه فعالیتهای قرار داده است.
خانم قربانی، بانوی مددجو و در عین حال کارآفرین کمیته امداد شهرستان ایلام سالها پیش با دریافت تسهیلات اشتغال از این نهاد و راه اندازی گاوداری ۲۵ راسی توانسته است برای خود، خانواده اش و ۴ نفر دیگر کسب و کار مناسب و با درآمد کافی، راه اندازی کند.
میگوید زمانی که مسوولان کمیته امداد در چند سال پیش به وی پیشنهاد دادند که با دریافت تسهیلات از این نهاد با همکاری خانوادهاش یک گاوداری راه اندازی کند، هرگز فکرش را نمیکرد که زمانی با توسعه شغلش و با پشتیبانی کمیته امداد، گاوداری بزرگ ۲۵ رأسی در نزدیکی شهر ایلام داشته باشد و علاوه بر فروش دام، روزانه یکصد کیلوگرم شیر تولید و به فروش برساند.
روزانه 100 کیلوگرم برای فروش به خریداران عرضه میشود
قربانی کارآفرین و مددجوی کمیته امداد ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: ما سال ۱۳۸۸ تحت پوشش کمیته امداد بودیم که در جریان بازدید کارشناسان کمیته امداد به دلیل موقعیت و فضایی که در اختیار خانواده بود پیشنهاد دادند که طرح دامپروری را اجرا کنیم؛ ما نیز ۱۵ میلیون تومان وام گرفتیم و دو راس گاو شیری خریداری کردیم.
وی افزود: برای تکمیل و توسعه طرح دو فقره دیگر از کمیته امداد تسهیلات گرفتیم و چند راس دیگر نیز به دامها اضافه کردیم و از طریق زاد و ولد امروز به فضل خدا دارای ۲۵ راس گاو هستیم، از طریق درآمد و فروش شیر آنها توانستیم برای ۴ نفر دیگر اشتغال ایجاد کنیم.
قربانی تصریح کرد: روزانه تقریبا ۱۰۰کیلوگرم از شیر تولیدی ما برای فروش به خریداران عرضه میشود؛ اما با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش قیمتها مخصوصا در بخش نهادههای دامی و علوفه، با مشکلاتی مواجه هستیم و ضرورت دارد دستگاههای متولی در زمینه تامین نهادهها و علوفه کمک و یارانه در اختیار ما قرار دهند.
متناسب با ظرفیت و نیاز بازار در هر منطقه اشتغال ایجاد میکنیم
قنبر موسینژاد مدیرکل کمیته امداد ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در زمینه اشتغالزایی برای خانوادههای تحت حمایت، عنوان کرد: تعریف جدید حمایتهای اشتغالزایی برای مددجویان، تلاش برای خودکفایی ایجاد درآمد پایدار و خروج آنها از چرخه حمایتی است.
وی افزود: مشاغلی که در کمیته امداد تعریف شده و مورد حمایت قرار میگیرند، همان مشاغلی هستند که در سطح کشور و متناسب با شرایط اقتصادی مناطق مختلف وجود دارد و معتقدیم مردم هر منطقه مطلع هستند که در محل و منطقه خودشان امکان تحقق چه مشاغلی ممکن است.
موسینژاد ترکیب مشاغل مورد حمایت کمیته امداد را شامل مشاغل کشاورزی و دامداری، خدمات، صنایع تبدیلی و صنایع دستی عنوان کرد و گفت: بیشترین گروههای شغلی ایجاد شده و مورد حمایت که نزدیک به 46 درصد مشاغل را شامل میشود، مربوط به گروه دام و کشاورزی است اما ما دنبال ایجاد مشاغل جدید هستیم و تلاش میکنیم متناسب با ظرفیت و نیاز بازار در هر منطقه مشاغل را تعریف کنیم.
وی ادامه داد: به عنوان مثال طرح نوغان داری( پرورش کرم ابریشم ) یا کاشت زعفران به صورت آزمایشی را در برنامههای خود داریم.
موسینژاد تصریح کرد: مددجویان کمیته امداد که خودکفا شدهاند به تناسب درآمدشان خدمات برایشان تعریف میشود و خانوادههای توانمند شده با توجه به نیازهای خانوار به جز مستمری ماهیانه میتوانند از خدمات موردی کمیته امداد برخوردار باشند.
موسینژاد خاطر نشان کرد: برای دریافت تسهیلات تکمیلی در صورت نیاز به توسعه طرح، جذب نیروی جدید و افزایش اشتغال از وامهای قرضالحسنه اشتغال هم میتوانند استفاده کنند.
انتهای پیام/ 970813/ح