خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری ۸۰ برنامه در فضای مجازی به مناسبت هفته کتاب در کاشان

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 آبان 1399 - 10:33
کاشان - سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان کاشان از برگزاری ۸۰ برنامه در فضای مجازی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در کاشان خبر داد.
كتابخواني،كاشان،كتابخانه،برگزاري،كتاب،خبر،رايگان،مسابقه،هفته

به گزارش خبرنگار مهر زینب سادات واسعی شامگاه پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شیوع ویروس کرونا و عدم برگزاری تجمعات اظهار داشت: با توجه به این موضوع برنامه‌های ویژه هفته کتاب و کتابخوانی امسال در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود.
وی از برگزاری ۸۰ برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی امسال در کاشان خبر داد و ابراز داشت: قصه گویی برای کودکان، برگزاری نشست‌های کتابخوانی، نقد و رونمایی کتاب، دیدار مجازی با نویسنده، مسابقات نقاشی و خلاقیت و غیره از جمله این برنامه هاست.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی کاشان همچنین از برگزاری مسابقه کتابخوانی پیامبر رحمت با همکاری ستاد برگزاری نماز جمعه کاشان خبر داد و تصریح کرد: این مسابقه کتابخوانی برگرفته از کتاب سیره پیامبر اکرم (ص) با نگاهی به قرآن کریم اثر حجت الاسلام قرائتی است که علاقمندان برای حضور در این مسابقه تا ۳۰ آبان فرصت ثبت نام دارند.
وی همچنین از آغاز به کار واحد صحافی کتابخانه های عمومی خبر داد و خاطرنشان کرد: این واحد با هدف تسریع در آماده سازی و بهسازی کتاب‌های آسیب دیده کتابخانه ها راه اندازی شده است.
واسعی همچنین از عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی شهرستان کاشان به مناسبت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی خبر داد و بیان داشت: زمینه عضویت رایگان در ۱۵ کتابخانه شهرستان کاشان مهیا شده است و به این منظور علاقه مندان می‌توانند در روز ۲۴ آبان با مراجعه به سایت به صورت آنلاین ثبت نام و تا یکسال از خدمات رایگان این مراکز استفاده کنند.