خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاوروف: هیچ نیروی حافظ صلحی از ترکیه در قره‌باغ حضور نخواهد داشت

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 22 آبان 1399 - 14:41
وزیر امور خارجه روسیه با رد صریح ادعای آنکارا اعلام کرد: هیچ نیروی حافظ صلحی از ترکیه در قره‌باغ حضور نخواهد داشت.
قره،باغ،تركيه،روسيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه اعلام کرد: هیچ‌گونه نیروی حافظ صلحی از ترکیه، در قره باغ حضور نخواهد داشت.
وزیر امور خارجه روسیه در این خصوص افزود: هیچ نیروی حافظ صلحی از ترکیه به قره باغ اعزام نخواهد شد.
این در حالیست که پیشتر خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه اعلام کرده بود که نیروهای مسلح این کشور در مأموریت مشترک صلح با روسیه در قره باغ مشارکت دارند.
لاوروف در بخش دیگر سخنان خود اضافه کرد که او فکر می‌کند که سیاست خارجی بایدن در خصوص ایران و تغییرات اقلیمی، شبیه به دوران باراک اوباما باشد.