خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های اصفهان تا صبح شنبه ادامه دارد/کاهش ۵ درجه‌ای دما

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 آبان 1399 - 13:33
اصفهان - کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان گفت: سامانه ناپایدار جوی تا صبح شنبه فعالیت خود را به صورت بارش باران و برف در استان اصفهان ادامه می‌دهد.
اصفهان،استان،بارش،دماي،درجه،سميرم،صفر،هواي

فاطمه زهرا سیدان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان اظهار داشت: بررسی این نقشه‌ها بیانگر سامانه نفوذی به استان تا اوایل روز شنبه است.
وی افزود: بر این اساس در اکثر مناطق استان اصفهان شاهد افزایش ابر، بارش‌های پراکنده، بارش برف در مناطق سردسیر و کوهستانی، شرق، غرب و جنوب استان اصفهان بوده است.
کاهش دید افقی در محورهای مواصلاتی اصفهان
کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان با بیان اینکه وزش باد نسبتاً شدید برای اکثر مناطق استان اصفهان پیش‌بینی می‌شودف اضافه کرد: مه‌آلودگی و کاهش دید افقی در محورهای مواصلاتی استان اصفهان برای امروز و فردا پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: سامانه ناپایدار جوی روز شنبه از بخش‌های شرقی همراه با فعالیت از استان خارج خواهد شد.
سیدان در خصوص میزان بارش‌های شب گذشته تاکنون نیز ابراز داشت: بیشترین بارش در سمیرم با ۱۶ میلیمتر بارش گزارش شده است که این بارش در منطقه پادنا به صورت برف بوده است.
ثبت ۱۶ میلیمتر بارش در سمیرم
وی ادامه داد: پس از سمیرم دهاقان با ۲.۴ میلی‌متر بارش، و گلپایگان و فریدونشهر با ۱.۸ میلی‌متر بارش بیشترین بارش را اعلام کرده‌اند.
کارشناس مسئول پیش‌بینی هوای استان اصفهان با بیان اینکه در دو روز آینده وضعیت دمایی در استان اصفهان روند کاهشی را دارد، اضافه کرد: بر این اساس بیشینه دمای هوا بین سه تا پنج درجه در استان اصفهان کاهش خواهد داشت.
وی با بیان اینکه بیشینه و کمینه دمای هوا در شهر اصفهان در ۲۴ ساعت آینده بین ۱۶ و ۸ درجه سانتی‌گراد بالای صفر در نوسان است، ابراز داشت: همچنین در این بازه زمانی چوپانان با دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر گرم‌ترین و بویین میاندشت با دمای هوای دو درجه سانتی‌گراد زیر صفر خنک‌ترین نقطه استان اصفهان پیش‌بینی شده است.