خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از کرونا

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 22 آبان 1399 - 11:04
قزوین - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین از پرداخت ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای آسیب دیده از کرونا خبر داد.
استان،بيمه،بيكاري،آسيب،دريافت،كرونا

رضا گروسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت کنونی واحدهای تولیدی اظهارکرد: عمده واحدهای تولیدی دراستان درحال فعالیت هستند و مشکل جدی درحال حاضر در استان شاهد نیستیم.
وی افزود: امروز ۵۰ شرکت دارای مشکل در استان وجود دارد که طبقه بندی شده اما در این بین و بعد از حل مشکل شرکت کنتورسازی، شرکت دارای بحران در استان نداریم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار نفر در استان قزوین بیمه بیکاری دریافت می‌کنند که بخش اعظمی از این افراد به واسطه کرونا واجد شرایط دریافت بیمه بیکاری شده‌اند.
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد افرادی که در استان بیمه بیکاری دریافت می‌کنند افرادی هستند که از کرونا آسیب دیده‌اند.
گروسی اضافه کرد: باید دقت کنیم که افرادی که بیمه بیکاری دریافت می‌کنند کسانی هستند که پیش از این بیمه بوده و تابع قوانین تأمین اجتماعی بوده‌اند و حال توانسته‌اند بیمه بیکاری دریافت کنند.
وی بیان کرد: حتماً تعداد افرادی که در استان قزوین از کرونا آسیب دیده‌اند به مراتب بیشتر از این آمار است و ما فقط آمار افرادی را داریم که شامل قوانین تأمین اجتماعی و بیمه می شده‌اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با بیان اینکه پرداخت‌های خوبی به بخش‌های خسارت دیده انجام شده است، بیان کرد: میزان کل درخواست تسهیلات از سوی افراد و واحدهای تولیدی آسیب دیده نزدیک به ۲۷۰ میلیارد تومان بوده است.
وی تصریح کرد: تا به امروز بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به افراد و کارفرماهایی که از کرونا آسیب دیده‌اند داشته‌ایم.
گروسی در پایان یادآور شد: پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات باقیمانده نیز در حال طی مراحل اداری و بانکی است و امیدواریم این رقم نیز محقق شود تا شاهد کمک خوبی به واحدهای آسیب دیده در استان باشیم.