برقراری ۵۴۵ تماس بامرکز ۱۲۵ همدان و انجام تنها ۴ عملیات
همدان - رئیس سازمان آتشنشانی همدان از برقراری ۵۴۵ تماس بامرکز ۱۲۵ همدان طی روز گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد فقط ۴ تماس منجر به عملیات شده است.

محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تنها ۲ عملیات اطفای حریق و ۲ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش فرشتگان نجات همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.
رئیس سازمان آتشنشانی همدان افزود: روز بیست و پنجم اسفندماه شهروندان ۵۴۵ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفتهاند که از این تعداد تماس ۴ مورد منجر به عملیات شده است.
وی اضافه کرد: ۱۵ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۰ تماس اشتباه بوده و متأسفانه ۴۸۶ مورد نیز ایجاد مزاحمت بوده است.
بیاناتی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۲ مورد آتش سوزی شامل حریق منزل در منوچهری و یلفان بوده و ۲ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در منزل در شهرک الوند و نجات حیوانات در منوچهری نیز توسط آتش نشانان به انجام رسید.
رئیس سازمان آتشنشانی همدان یاداور شد: تعداد یک نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.