خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه غذا‌هایی را باید در زمان شیوع ویروس کرونا کنار گذاشت؟

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 21 آبان 1399 - 23:04
برای حفظ تعادل بدن و درمان ویروس کرونا مصرف برخی از مواد غذایی در این ایام توصیه نمی‌شود.
كرونا،شور،نمك،فيليپ،غذاي،پرهيز

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، فیلیپ کوزمنکو، وبلاگ نویس پزشکی در روسیه در مقاله‌ای درباره کاهش میزان مصرف نمک در دوران ویروس کرونا نوشته است، او حفظ تعادل صحیح نمک را برای افراد مبتلا به کووید ۱۹ بسیار مهم می داند.
بنابراین لازم است که مقدار غذای شور را در رژیم غذایی محدود کرده و الکل را به طور کامل ترک کنیم.
به گفته او این راه برای درمان موفقیت آمیز بیماری کرونا بسیار مهم است.
در ادامه مقاله آمده است که اگر به بیماری کرونا مبتلا شوید، باید تعادل نمک آب را در بدن خود حفظ کرده، از غذا‌های شور پرهیز و مصرف ماهی شور، خیار ترشی و ...
را کاهش دهید.ددر بیمارستان‌ها، رژیم غذایی کاملاً از قوانین درمان پیروی می‌کند، بنابراین کسانی که در خانه بیمار هستند باید با دقت انتخاب کنند چه چیزی بخورند و بنوشند.
فیلیپ کوزمنکو در پایان گفت: در واقع، علاوه بر کمبود آب، غذای شور باعث افزایش غلظت خون نیز می‌شود که برای ویروس کرونا مضر خواهد بود و باید از آن پرهیز کرد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/