ضرورت برخورد با اصنافی که در مقابل اجرای مصوبات ستاد کرونا مقاومت میکنند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اگر صنوف در مقابل اجرای مصوبه ستاد کرونا مقاومت میکنند باید برخورد لازم با آنها صورت بگیرد،گفت: در گام اول تذکر، گام دوم پلمب و در نهایت پروانه کسب واحد صنفی متخلف ابطال شود.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اگر صنوف در مقابل اجرای مصوبه ستاد کرونا مقاومت میکنند باید برخورد لازم با آنها صورت بگیرد،گفت: در گام اول تذکر، گام دوم پلمب و در نهایت پروانه کسب واحد صنفی متخلف ابطال شود.
جعفر مردانی ۲۱ آبانماه در جلسه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در چهارمحال و بختیاری با گلایه از عملکرد سازمان صمت و اتاق اصناف در تعطیلی بازار، اظهار کرد: به غیر از گروه شغلی یک مابقی گروههای شغلی از ساعت ۱۸ عصر مجاز به فعالیت نیستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: اصناف معتقدند اطلاعرسانی لازم به آنها در خصوص مصوبه ستاد کرونا صورت نگرفته است، پیامک اطلاعرسانی به اصناف و مردم ارسال شود، تا دیگر بهانهای برای بیاطلاعی از مصوبه وجود نداشته باشد.
وی با انتقاد از غیبت اتاق اصناف در جلسه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونای چهارمحال و بختیاری، تاکید کرد: مجموعه اتاق اصناف و سازمان صمت باید با قوت برای اجرای مصوبه وارد میدان شود.
مردانی بیان کرد: نباید با بیتفاوتی سلامت مردم به خطر بیوفتد، به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بخش آی سی یو بیمارستانهای استان تکمیل شده است و وضعیت نگرانکننده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: اگر نسبت به اجرای مصوبات بیتوجهی صورت بگیرد، در آینده امکان دارد مجبور به اعمال محدودیتهای بیشتر باشیم.
وی با بیان اینکه رسانهها ستاد کرونا را در امر اطلاعرسانی و فرهنگسازی یاری کنند، یادآور شد: از ظرفیت خودرویی سازمان شورای هماهنگی تبلیغات و راهور برای تذکر لسانی و اطلاعرسانی با بلندگو استفاده شود.
مردانی در ادامه با بیان اینکه اگر صنوف در مقابل اجرای مصوبه ستاد کرونا مقاومت میکنند باید برخورد لازم با آنها صورت بگیرد، گفت: در گام اول تذکر، گام دوم پلمب و در نهایت پروانه کسب واحد صنفی متخلف ابطال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: طبق گزارشات واصله میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در سرویس حمل و نقل عمومی بسیار پایین است، سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهرداری شهرکرد موظف است نسبت به اجرای مصوبات اقدام کند، همچنین فعالیت ناوگان حمل و نقل به مدت یکماه از ساعت ۱۸ عصر با ۵۰ درصد ظرفیت باشد،هدف از اجرای این طرح خلوت کردن بازار است.
وی تصریح کرد: برای نظارت بیشتر بر اجرای مصوبه ستاد کرونا در خصوص اعمال محدودیت و ممنوعیت برای گروه شغلی دو اگر نیازی احساس میشود، تعداد تیمهای نظارتی افزایش پیدا کند.
شب گذشته تنها حدود ۲۰ تا ۳۵ درصد بازار به مصوبه ستاد کرونا عمل کردند
در ادامه سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه طبق مصوبه ستاد ملی کرونا فعالیت گروههای شغلی دو، سه و چهار از ساعت ۱۸ عصر از تاریخ ۲۰ آبانماه به مدت یکماه مجاز نیست، اظهار کرد: این مصوبه در شهرستانهای شهرکرد، لردگان، بروجن و فارسان لازم الاجرا است، همچنین فعالیت گروه شغلی سه و چهار همچنان ممنوع است.
وی ادامه داد: گروه شغلی یک شامل فروشگاههای زنجیرهای مایحتاج مردم و مراکز تامین ارزاق عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی بخش خصوصی و دولتی، مراکز و فروشگاههای دامپزشکی، میادین میوه و ترهبار، جایگاه سوخت، مراکز تامین آمبولانس، بخش دارو و موادغذایی، نانوایی و تولید فرآوردههای نانوایی، مراکز امدادی، ادارات و مراکز امنیتی، داروخانهها، سوپرمارکتها، میوهفروشی، سبزیفروشی، لبنیاتفروشی، تولید و عرضه موادلبنی، مراکز تهیه غذاهای آماده و بیرونبر است.
جزایری با بیان اینکه فعالیت گروه شغلی یک تحت هر شرایطی مجاز است، متاسفانه شب گذشته گروه شغلی دو اقدام به تعطیلی نکردند، پس از پیگیری و تذکرات تنها ۲۰ تا ۳۵ درصد بازار تعطیل شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: اصناف و بازاریان از مصوبه ستاد کرونای چهارمحال و بختیاری و کشور اظهار بیاطلاعاتی میکردند، باید اطلاعرسانی قوت بگیرند، از امشب صنوفی که نسبت به مصوبه بیتوجه باشند مشمول اعمال قانون میشوند.
وی خاطرنشان کرد: از روز شنبه هفته آینده گروههای محلهمحور کانونهای سلامت با همکاری بسیج و هلالاحمر راهاندازی میشود، این نیروها در محلات تقسیمبندی شدهاند.
جزایری بیان کرد: همچنین ۵۰ نیروی معرفی شده توسط جبهه فرهنگی آموزش دیدهاند و برای کمک به اجرای مصوبات ستاد کرونا میتوانند همکاری کنند.
به گزارش ایسنا، فهرست کسب و کارها و گروه شغلی دو شامل مراکز خرید، پاساژها، مکانهای فروش غیرموادغذایی، مراکز شمارهگذاری اتومبیل، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز متبرکه و زیارتگاهها، مساجد و مصلیها، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشیها، آبمیوه و بستنی فروشیها، آرایشگاههای مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشیها، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشیها، اسباببازی فروشیها، عمدهفروشی و خردهفروشی پوشاک، پارچه فروشیها، پردهسراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازم التحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسیها، مشاوران املاک، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل است.
گروه شغلی سه شامل مدارس، دانشگاهها، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی حرفهای، زبانسراها، آموزشگاهها و کتابخانهها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزه ها و باغ موزهها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی و کاهش فعالیت مترو و حمل و نقل عمومی درون شهری است.
همچنین گروه چهار شامل همایشها، تجمعات و ..
است.
انتهای پیام