سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارلمان الجزایر خواستار تغییرات در کابینه شد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 21 آبان 1399 - 16:08
نمایندگان پارلمان الجزایر با اشاره به عملکرد ضعیف دولت این کشور خواستار انجام تغییرات در دولت الجزیره شدند.
دولت،كشور،الجزاير،نمايندگان،پارلمان،تسنيم،پرسي،ناتواني،دليل، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الخبر الیومی ، نمایندگان پارلمان الجزابر در نشست اخیر خود خواستار انجام ترمیم فوری دولت و برکناری وزیران صنعت، منابع آب، جوانان و ورزش این کشور شدند.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
نمایندگان پارلمان با اشاره به بستری شدن عبدالمجید تبون رئیس جمهور الجزایر در یکی ازبیمارستان‌های آلمان به دلیل ابتلای به ویروس کرونا گفتند: به محض بازگشت رئیس جمهور به کشور دولت باید فوری به انجام تعدیل اقدام کند.
یکی از نمایندگان مجلس قانون‌گذاری الجزایر با متهم کردن دولت این کشور به ناتوانی در مهار بحران اقتصادی اجتماعی الجزایر گفت: این دولت ناتوان‌ترین دولت در تاریخ کشور است.
عملکرد منفی بیشتر وزیران از عملکر مثبت آنان افزو‌ن تر است.
حکیم بری با اشاره به مشارکت نکردن مردم الجزایر در همه پرسی اصلاحات قانون اساسی گفت: باید پارلمان این موضوع را به دقت مورد بررسی قرار دهد.
وی تصریح کرد: مردم با مشارکت نکردن در این همه پرسی دولت را به دلیل دروغ‌هایی که به آنان گفته بود، مجازات کردند.
این نماینده که وابسته به حزب اسلامگرای " جامعه صلح " است، اظهار داشت: نتیجه همه پرسی نشان داد، شکاف عمیقی بین مردم و حاکمیت وجود دارد.
نمایندگان پارلمان الجزایر دولت این کشور را به سوء مدیریت مسائل اقتصادی و بازگشت الجزایر‌ی‌ها به کشور متهم کردند.
این الجزایری‌ها به دلیل محدودیت کرونای درخارج کشور گرفتار شده بودند.
تخلف در اداره صندوق تعاون کشاورزی، ناتوانی در ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، بحران نقدینگی و نبود زیرساخت‌های لازم بهداشتی در سایه شیوع ویروس کرونا از جمله مواردی بود که نمایندگان از آنها به عنوان ناتوانی دولت یاد کردند.
انتهای پیام/