امسال هفته پژوهش در خوزستان چگونه برگزار میشود؟
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در خصوص نمایشگاه هفته پژوهش در استان پیشنهاد ما این است که مجازی باشد؛ به این منظور یک پلتفرم در نظر گرفته شده و هر کدام از دانشگاهها و دستگاههای اجرایی دستاوردهای پژوهشی خود را در پلتفرم بارگذاری میکنند.

ایسنا/خوزستان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در خصوص نمایشگاه هفته پژوهش در استان پیشنهاد ما این است که مجازی باشد؛ به این منظور یک پلتفرم در نظر گرفته شده و هر کدام از دانشگاهها و دستگاههای اجرایی دستاوردهای پژوهشی خود را در پلتفرم بارگذاری میکنند.
علی حقیقی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هفته پژوهش امسال از ۱۵ تا ۲۰ آذر است؛ مانند سالهای گذشته برای هر روز از این هفته عناوینی در نظر گرفته شده است اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا هفته پژوهش تفاوتهایی با سالهای گذشته خواهد داشت؛ برنامههای این هفته با همکاری دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و پارک علم و فناوری استان برگزار میشود.
وی افزود: از ابتدای مهر ماه تا پایان سال برای برگزاری بیش از ۱۰۰ وبینار در حوزه پژوهشی برنامهریزی شده است و در واقع همه سمینارها و کارگاهها به صورت مجازی برگزار خواهند شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه نمایشگاه هفته پژوهش امسال مجازی است، گفت: درصورتیکه شرایط استان از نظر شیوع کرونا مناسب نباشد، افتتاحیه نیز به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
برای تجلیل از پژوهشگران برتر نیز هنوز برنامه مشخص نشده است.
اگر شرایط مهیا باشد، تنها از پژوهشگران دعوت میشود و برنامه به صورت حضوری برگزار خواهد شد اما در کل عمده برنامههای ما به صورت مجازی است.
اگر نیاز باشد برنامهای به صورت حضوری برگزار شود، با حداقل افراد برگزار خواهد شد.
حقیقی در خصوص نحوه برپایی نمایشگاه هفته پژوهش، بیان کرد: در خصوص نمایشگاه هفته پژوهش نیز پیشنهاد ما این است که مجازی باشد؛ به این منظور یک پلتفرم در نظر گرفته شده و هر کدام از دانشگاهها و دستگاههای اجرایی دستاوردهای پژوهشی خود را در پلتفرم بارگذاری میکنند.
همچنین در قالب همان پلتفورم میتوان وبینار و با نشست مجازی برگزار کرد.
وی با اشاره به مزایای برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی، گفت: حُسن برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی، کاهش شیوع کرونا و ارائه بهتر دستاوردهایی است که به صورت حضوری قابل ارائه نیستند.
همچنین بازدید از نمایشگاه مجازی در هر ساعت از شبانهروز و از هر مکان دیگری امکانپذیر است.
اما این کار معایبی نیز دارد که یکی از آن نبود ارتباط واقعی است.
در نهایت آمادگی برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش به صورت مجازی و حضوری وجود دارد اما در خصوص تصمیمگیری نهایی باید وضعیت شیوع بیماری در آذرماه را مدنظر قرار دهیم.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز در پایان بیان کرد: با توجه به مجازی بودن برنامههای هفته پژوهش، استقبال از نمایشگاه بستگی به نحوه اطلاعرسانی ما دارد.
بسیاری از استانها به دلیل شرایط فعلی، نمایشگاهها را برپا نمیکنند اما به نظر میرسد که دیگر استانها به صورت مجازی برگزار کنند.
انتهای پیام