سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید نظارت بر بازار و کنترل قیمت‌ها در اهر

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 21 آبان 1399 - 08:38
فرماندار اهر از تشدید نظارت‌ها در بازار و کنترل قیمت‌ها در این شهرستان خبر داد.
توزيع،لاستيك،نظارت،شهرستان،بازار،كالاهاي،ضروري

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار اهر از تشدید نظارت‌ها در بازار و کنترل قیمت‌ها در این شهرستان خبر داد.
رسول خدابخش در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در وضعیت کنونی، دغدغه مردم افزایش بی رویه قیمت‌ها و کمیابی کالا است که در این خصوص نظارت مستمر بر بازار و کنترل قیمت‌ها ضروری است.
وی خواستار توزیع اقلام و کالاهای اساسی مردم به صورت محله محور شد و افزود: کالاهای مورد نیاز و ضروری مردم نباید در یک مکان خاص توزیع شود بلکه باید تمام اقلام و کالاهای ضروری به صورت عادلانه در روستاها و شهرهای توزیع شود و در این خصوص هیچ گونه کم کاری قابل قبول است.
وی افزود: باید نظارت بر فروش گوشت قرمز در این شهرستان نیز تشدید یابد و جلوی هرگونه افزایش قیمت در این خصوص از طرف قصابی‌ها قابل قبول نیست و اداره صمت نیز موظف است تا آنالیز قیمت‌ها برای گوشت را ارائه دهد.
خدابخش از نظارت بر روند توزیع لاستیک از سوی نمایندگی فروش و توزیع لاستیک نیز خبر داد و افزود: فروش و توزیع لاستیک در این شهرستان با نظارت ساماندهی در توزیع لاستیک بوده و انتظار داریم حتی یک حلقه لاستیک نیز حیف و میل نشود.
وی در ادامه از پلمپ شش واحد نانوایی که مرتکب تخلف صنفی شده بوده‌اند نیز خبر داد و گفت: برای مقابله با کم فروشی و گران فروشی از سوی نانوایی‌ها به صورت مداوم نانوایی‌های این شهرستان رصد و بازرسی خواهند شد و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.
وی افزود: مردم باید عملکرد و نظارت ستاد تنظیم بازار را لمس کنند و اعضای این ستاد نیز برای پیگیری مطالبات مردم در کف بازار باشند.
انتهای پیام