خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رانت در نظام مالی و اداری نفوذ شبکه‌ای دارد/ قوه قضاییه باید موتور محرکه مردم برای عدالت باشد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 26 اسفند 1397 - 14:01
حجت الاسلام محمدیان گفت: ارتشا و رانت در نظام مالی و اداری نفوذ شبکه‌ای دارد، برخی ماموریت دارند نارضایتی ایجاد کنند.
تربيت،تعليم،فقهي،مطالعات،رئيس،تصريح،انقلاب،محمديان،والمسلمين ...

رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت:
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: باید خداوند را شکر‌گزار باشیم که نعمت اسلام، انقلاب، ایران مستقل و مردم آزاده پر‌شور و شعور را به ما ارزانی داشته است، همچنین امام و پیشوای شایسته که زمان‌شناس و به هنگام است و امتی دشمن شناس، موقعیت شناس و گوش به فرمان رهبر خویش داریم.
وی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب باید طبق آنچه رهبری فرموده‌اند عملیاتی شود، گفت: برخی موارد وجود دارد که نباید از آن غافل شد.
به گزارش خبرنگار، حجت الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت دربارهاسلامی اظهار کرد: باید خداوند را شکر‌گزار باشیم که نعمت اسلام، انقلاب، ایران مستقل و مردم آزاده پر‌شور و شعور را به ما ارزانی داشته است، همچنین امام و پیشوای شایسته که زمان‌شناس و به هنگام است و امتی دشمن شناس، موقعیت شناس و گوش به فرمان رهبر خویش داریم.وی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب باید طبق آنچه رهبری فرموده‌اند عملیاتی شود، گفت: برخی موارد وجود دارد که نباید از آن غافل شد.
برخی عناصر اداری به فساد مالی اقدام می‌کنند
رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت تصریح کرد: فرهنگ سازمانی بسیاری از ادارات ما روزمرگی و حفظ وضعیت موجود است، برخی عناصر اداری بر اثر افزون‌طلبی به فساد مالی و اداری اقدام می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه رشد حرفه‌ای کارکنان و نظارت بر کیفیت کار کارمندان و کارگذاران بسیار سطحی و ناکارآمد است، اظهار کرد: دست‌های بیگانه از عدم نظارت اداری سوء استفاده می‌کنند و افراد متزلزل و آلوده را در جهت کار شکنی و ایجاد اختلاف در فرایند امور و بهانه‌تراشی به خدمت می‌گیرند.
رئیس مرکز مطالعات فقهی تعلیم و تربیت بیان کرد: اختلاس، ارتشا و رانت در نظام مالی و اداری نفوذ شبکه‌ای دارد، برخی ماموریت دارند نارضایتی ایجاد کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با تاکید بر اینکه هر جا تعالی و ترقی و پیشرفت است در سایه مدیریت جهادی و روحیه انقلابی و اعتقاد به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی شکل گرفته است، تصریح کرد: دشمن از هویت انقلابی نسل جوان می‌هراسد چرا که هویت انقلابی پاسدار هویت اسلامی و ایرانی است.
حجت‌السلام والمسلمین محمدیان بیان کرد: هویت اسلامی موتور محرکه عرق به وطن و پایبندی به اصول و ارزش‌های انقلاب است و آن را پرشتاب نگه می‌دارد، بنابراین مراکز فرهنگی، آموزشی و تربیتی باید بر هویت انقلابی اسلامی و ملی پافشاری کنند.
وی با اشاره به اینکه دل‌سپردگان به ارزش‌های غربی از سر حقه بازی، صحبت از ملیت ایرانی می‌کنند، تصریح کرد: هیچکدام از غرب‌گرایان در لحظه‌های خطر به ایران و ایرانی فکر نمی‌کنند و خرج خود را از ملت ایران و مردم انقلابی جدا می‌کنند.
رئیس بنیاد مطالعات فقهی تعلیم و تربیت ادامه داد: صحبت از آب و خاک برای آنها همانند بسیاری از متعلقات مادی زودگر و حتی کمتر از آن است.
حجت‌السلام والمسلمین محمدیان تصریح کرد: کسی که برای گرین‌کارت خود در کشورهای خارجی فرزند‌آوری می‌کند بسیار حقیرتر از آن است که در برابر مادری ادعای وطن‌دوستی و حتی وطن‌پرستی کند که حتی فرزند یا فرزندانشان برای حفظ این کشور و این آب و خاک فدا کرده است.
وی بیان کرد: حضور این افراد در میدان هنر و عرصه فرهنگ با ادعاهای گزاف، آلوده ساختن فضا و ایجاد مسمومیت فکری برای جوان و نوجوان امروزی همراه است.
ورشکستگان اخلاقی و سیاسی به خودزنی ملی گرفتارند
رئیس بنیاد مطالعات فقهی تعلیم و تربیت با تأکید بر اینکه عرصه تربیت و فرهنگ شوخی‌بردار نیست‌، تصریح کرد: موضوع از شبیه‌خون گذشته است و برخی از مدیران فرهنگی که ورشکستگان اخلاقی و سیاسی در بین مردم هستند به خودزنی ملی گرفتارند.
حجت‌السلام والمسلمین محمدیان افزود: دامنه ابتذال در حال گسترش به مراکز حساس رسانه‌ای است؛ متولیان بیدار شوند چرا که مردم از آنها کار فاخر فرهنگی و هنری می‌خواهند.
اگر چنین کنند مردم سپاسگزار آنها هستند در غیر این صورت تهی‌سازی ارزشی را نباید هنر بنامیم و این کار افراد بی‌فرهنگ و بی‌هنر است.
وی تصریح کرد:‌ عدالت مبغوض بسیاری از کسانی است که از مسیر غیرعادلانه به مراتبی رسیده‌اند و اگر صحبت از عدالت شود اول باید به آنها توجه کنند؛ مردم انتظار دارند دستگاه اول اجرای عدالت دستگاهی که نام و نشان آن با ترازوی عدالت معرفی می‌شود بیش از همه برای عدل پیش‌قدم باشد.
رئیس بنیاد مطالعات فقهی تعلیم و تربیت ادامه داد: موتور محرکه و مشوق مردم برای عدالت باید قوه قضاییه باشد نه اینکه مردم این دستگاه را برای مقابله با عدالت‌گریزان و قانون‌شکنان تحت فشار چک و سفته و ضامن معتبر قرار گرفته‌اند؛ اما برای وام‌های چند میلیاردی برای سلاطین انواع مختلفی ضمانت نخواسته است.
حجت‌السلام والمسلمین محمدیان تصریح کرد: نوجوان و جوان نسبت به کارکرد قانون و متعهد بودن مسئولان به اجرای آن با وجود چنین شرایطی چه ذهنیتی خواهد یافت.
وی افزود: برخی مدرسه را در کارکرد خود ناکارآمد معرفی می‌کنند و نسبت به عملکرد معلم، مدرسه و آموزش و پرورش انتقاد دارند ولی آیا آنها از خود می‌پرسند خودشان در جایگاه خود چه مسائلی را به فرزندان این کشور آموخته‌اند؟
آیا اصحاب رسانه به دنبال همگرایی و هم‌افزایی برای تحقق اهداف تربیتی دستگاه تعلیم و تربیت درآمدند؟
رئیس بنیاد مطالعات فقهی تعلیم و تربیت گفت: سند تحول بنیادین بسیاری از نهادهای حکومتی و مردمی را برای دستیبابی به اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت به یاری خواسته است و آنها را ذی‌النفع آموزش و پرورش می‌داند ولی این نهاد و دستگاه‌ها برای مطالبه سهم و نفع خودشان چقدر مطالبه‌گری کرده‌اند و به سراغ آموزش و پرورش آمدند.
کشور برای پیشرفت و عدالت نیازمند نیروی انسانی با مهارت است
وی ادامه داد: کشور برای پیشرفت و عدالت نیازمند نیروی انسانی با مهارت، توانمند و سرمایه‌های خرده کلان ملی است در امر مهارت‌آموزی و آموزش‌های حرفه‌ای کدام دستگاه می‌تواند با آمایش سرزمین از نیازهای ۱۰ ساله خود سخن بگوید و ویژگی‌های مهارتی شاغلان آینده را ترسیم کند.
حجت‌السلام والمسلمین محمدیان تصریح کرد:‌ در گام دوم انقلاب در حوزه آموزش، تربیت، مهارت و پژوهش نیاز فوری به آمایش سرزمین، شناسایی مهارت‌ها، دانستنی کمیت و سطح کیفی آنها، اولویت پژوهش و آینده‌نگری و آینده‌نگاری در چشم‌اندازهای بلند‌ مدت و میان‌ مدت داریم.
رئیس بنیاد مطالعات فقهی تعلیم و تربیت با اشاره به اینکه نباید امروز فرصت را از دست دهیم، یادآوری کرد: معلمان باید پیشگام باشند و با ارائه آموزش‌های مبتنی بر پژوهش در بستر فرهنگی نسل آینده را تربیت کنند.
انتهای پیام/