سفید شدن وضعیت خمینی شهر شایعه است
فرماندارخمینی شهر گفت: از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ماه در خمینی شهر به مدت یک ماه صرفا مشاغل گروه یک می توانند بعد از ساعت ۱۸ فعالیت داشته باشند.

ایسنا/اصفهان فرماندارخمینی شهر گفت: از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ماه در خمینی شهر به مدت یک ماه صرفا مشاغل گروه یک می توانند بعد از ساعت ۱۸ فعالیت داشته باشند.
علیرضا بصیری، امروز (سه شنبه – ۲۰ آبان ماه) در جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا شهرستان خمینی شهر اظهار کرد: وضعیت شهرستان در ابتلا، بستری و فوت کاهش چشمگیری داشته است اما این به آن معنا نیست که از وضعیت قرمز خارج شده باشیم.
متاسفانه در شهر شایعاتی مبنی بر سفید شدن شهرستان منتشر شده که کذب است و وضعیت شهرستان خمینی شهر همچنان قرمز است و باید پروتکل ها رعایت شود.
وی با اشاره به مصوبات ستاد کرونا در استان اصفهان افزود: از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر ماه در خمینی شهر به مدت یک ماه صرفا مشاغل گروه یک می توانند بعد از ساعت ۱۸ فعالیت داشته باشند.
امیدواریم اصناف با این طرح همکاری داشته باشند.
رستوران ها و فست فودها نیز تنها به صورت بیرون بر می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
به گزارش ایسنا، فرماندار خمینی شهر از همدلی بین دستگاه ها و همراهی مردم تشکر کرد و گفت: همه باید به میدان بیایند مثل زمان جنگ که همه به میدان آمدند و علیه دشمن جنگیدند و الان نیز در این شرایط همه مردم و مسئولان باید پای کار بیایند تا با این ویروس مقابله کنیم.
طرح های پیشگیرانه از جمله عدم استقرار در پارک ها و مراکز گردشگری ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه باید جلسات نیز در حد توان به صورت مجازی برگزار شود، اظهار کرد: با افرادی که در فضای مجازی با انتشار مطالب کذب ایجاد رعب و احساس ناامنی می کنند برخورد خواهد شد.
فوت ۳۹۲ خمینی شهری در اثر کرونا
رئیس مجمع بیمارستانی شهرستان خمینی شهر نیز با اعلام وضعیت قرمز خمینی شهر گفت: ۸ شهرستان استان وضعیت سیاه دارند و اگر پروتکل ها رعایت نشود با این تراکم بالای جمعیت، به سرعت وضعیت ما نیز سیاه شده و وضعیت خمینی شهر فاجعه بار خواهد شد و وضعیت فعلی به شدت شکننده است.
علی اکبر جنگجو به کاهش روند بیماری اشاره و ادامه داد: در مهر ماه ۳۱۵ مورد پذیرش مثبت داشته ایم و در ۱۷ روز اول آبان ماه ۱۲۵ مورد مثبت ثبت شده است.
در مهر ماه ۵۰۰ نفر و در آبان ماه تاکنون ۲۴۸ نفر در بیمارستان پذیرش شده اند.
وی افزود: در مهر ماه ۵۸ نفر در بیمارستان شهید اشرفی فوت کرده اند و در آبان ماه تاکنون ۱۸ نفر فوت کرده اند.
از ابتدای ورود کرونا به کشور نیز تاکنون ۳۹۲ نفر در خمینی شهر فوت کرده اند.
جنگجو در مورد اقدامات صورت گرفته در خصوص افزایش خدمات رسانی در بیمارستان، اظهار کرد: دو نفر متخصص بیهوشی را در بخش مراقبت های ویژه مقیم کرده ایم تا خدمات به مردم افزایش یابد.
در مهر ماه ۴۵ نفر در این بخش بستری شده اند که در آبان ماه تاکنون ۳۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری شده که در مهر ماه از این آمار ۲۴ نفر فوت کرده و در آبان ماه ۹ نفر فوت کرده اند.
وی در مورد درصد فوت بیماران در بخش مراقبت های ویژه گفت: میانگین کشوری فوت افراد وارد شده به این بخش ۵۰ درصد است که در خمینی شهر این آمار به ۳۰ درصد رسیده است.
در مهر ماه نیز ۵۳ نفر از پرسنل بیمارستانی خمینی شهر به کرونا مبتلا شده اند.
رئیس مجمع بیمارستانی شهرستان خمینی شهر با اعلام از دست رفتن دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید اشرفی گفت: در این مدت به قدری درخواست سی تی اسکن داشته ایم که این دستگاه سوخت و با رایزنی با کارشناسان متوجه شدیم که این دستگاه قابل تعمیر نیست.
به همین علت مدتی مجبور شده ایم که بیماران را برای سی تی اسکن به بیمارستان ۹ دی منظریه اعزام کنیم و با کمک و رایزنی فرماندار یک دستگاه سی تی اسکن تهیه و در بیمارستان اشرفی در حال نصب است.
وی با بیان اینکه سن ابتلا به بیماری کاهش یافته است، تصریح کرد: در حال حاضر شیوع ویروس در خانواده بیشتر اتفاق می افتد و اکثر کسانی که مراجعه می کنند در خانواده مبتلا شده اند.
دیابت، فشار خون، نارسایی قلبی و چاقی بیشترین تلفات کرونا را در شهرستان داشته است.
ابتلای ۸ نفر از دستگاه قضایی خمینی شهر به کرونا
رئیس دادگستری شهرستان خمینی شهر نیز گفت: حدود ۸ نفر از همکاران قضایی دادگستری خمینی شهر به کرونا مبتلا شده و بستری هستند.
برخی از مراجعان بیماری خود را مخفی می کنند و دو نفر از بازپرس های ما نیز به همین علت مبتلا شده اند.
جمشید شیروانی به مشکل کمبود ماسک در دادگستری برای مراجعان اشاره کرد و گفت: برخی از مراجع کننده ها به دادگستری ماسک ندارند و اگر تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوانیم به آنها ماسک دهیم جلوی شیوع بیماری گرفته خواهد شد.
در کارگاه زندان نیز با همین مشکل مواجهیم چرا که زندانیانی بی بضاعتی هستند که توانایی خرید ماسک ندارند.
فعالیت ۳۶ پایگاه سلامت در قالب محله محوری
همچنین فرمانده سپاه پاسداران ناحیه خمینی شهر نیز در این نشست از وجود ۳۶ پایگاه سلامت در خمینی شهر خبر داد و گفت: هدف اصلی قرارگاه های سلامت شهید حاج قاسم سلیمانی برانگیختگی عمومی است و متناسب با ظرفیت های بومی و محلی برنامه ریزی شده و تصمیم گیری نیز متناسب با بوم محله است.
سرهنگ کریمی افزود: ریاست هر قرارگاه امام جماعت محله و دبیر آن رئیس بسیج محله است.
این قرارگاه ها کارهای مهمی را در سطح شهرستان انجام داده اند از جمله اینکه در یکی از این قرارگاه ها ۱۴ دستگاه اکسیژن تهیه و در خدمت مردم قرار گرفته است.
همچنین تهیه کمک های مومنانه نیز از فعالیت های این پایگاه ها است.
انتهای پیام