خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی برای ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در پارک علم و فناوری البرز

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 16:09
نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی و مدیرکل گمرک استان البرز با هدف ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
البرز،فناوري،علم،پارك،جهاددانشگاهي،آزاد،استان

نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی و مدیرکل گمرک استان البرز با هدف ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
به گزارش ایسنا، نشست مشترک مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی و دکتر نوحی مدیرکل گمرک استان البرز و مهندس خنجری مدیر فنی گمرک البرز با هدف ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز حدود 90 هکتار وسعت و با دارا بودن مراکز متعدد تخصصی، فنی و علمی و فناوری و همچنین ده ها شرکت دانش بنیان و فناور در قطب علم و فناوری کشور یعنی استان البرز ظرفیت برای تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری و صنعتی را دارد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی، در این نشست زمانی و آثاری مشاور و نماینده دکتر عسگری نماینده مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند و مواردی در خصوص ظرفیت و پتانسیل مجموعه پارک علم و فناوری البرز، بهره مندی پارک علم و فناوری از قوانین مناطق آزاد و روش‌های اجرایی آن برای اولین بار در ایران (توانمندسازی پارک‌های علم و فناوری) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام