خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقداماتی که بازدارنده نبوده و کرونایی که همچنان می‌تازد!

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 14:41
کرونا همچنان می تازد و قربانی می گیرد و خیل کثیر مردم در هراس بخش های خبری کانال های مختلف به سر می برند، گویی اخبار این روزها به نوعی «فوبیا یا هراس زدگی» مبدل شده است؛ ترسی شدید و طولانی و اضطرابی که ۹ ماه است به جان مردم جهان افتاده و در اینجا ایران، استان همدان و شهرستان ملایر هیچ کس در امان نبوده و نیست.
نفر،ملاير،كرونا،ماسك،بيمارستان،اصناف،شهرستان،جان،بيماري،ملاي ...

ایسنا/همدان کرونا همچنان می تازد و قربانی می گیرد و خیل کثیر مردم در هراس بخش های خبری کانال های مختلف به سر می برند، گویی اخبار این روزها به نوعی «فوبیا یا هراس زدگی» مبدل شده است؛ ترسی شدید و طولانی و اضطرابی که ۹ ماه است به جان مردم جهان افتاده و در اینجا ایران، استان همدان و شهرستان ملایر هیچ کس در امان نبوده و نیست.
اکنون که شمار ثبت آمار مبتلایان روزانه به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده و شمار قربانیان به بالای ۴۵۰ نفر در روز رسیده است، باید اذعان داشت با «شکست یکسری سیاست های غلط» در امر کنترل و مهار این ویروس سرکش مواجه بوده ایم.
برخی از متخلفان در صنوف مختلف با جان مردم بازی کردند، عدم کنترل های به موقع و عدم اعمال سختگیری های بازدارنده از سوی مسئولان ذیربط، عدم تعطیلی اماکن عمومی و ادارات به مدت معین، بازگشایی مدارس، فعالیت زیرزمینی آرایشگاه های مردانه و زنانه، برپایی مراسم های متعدد عروسی، عزا و دورهمی های خانوادگی، سفرهای غیرضروری مردم به استان های قرمز و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط اصناف و مردم، همه و همه سبب شد تا با وجود تلاش شبانه روزی و مجاهدت قابل ستایش و شهادت طلبانه کادر درمان، شدت تاخت و تاز کرونا جهشی چشمگیر پیدا کند و ترس و واهمه از این ویروس به جان همگان بیفتد.
متأسفانه در ملایر ظرفیت بیمارستان ها در حال تکمیل است و بیش از ۲۰۰ بیمار کرونایی بستری شده اند، شمار مبتلایان رو به افزایش بوده و با وجود گشت های بازرسی مشترک که به همت فرمانداری، اداره صمت و اتاق اصناف برگزار شده اما همچنان هستند افرادی که بی مهابا و بدون ترس از به خطر افتادن جان خود و اطرافیان بدون ماسک در اجتماع می گردند، «ناقل سالم» هستند و به کرونا دهن کجی می کنند، غافل از اینکه همین حوالی نفس های بی شماری به شماره می افتد و تن هایی در سایه غفلت آنها زیرخروارها آهک و خاک به سردی می گراید!
مقرر شده از امروز -سه شنبه ۲۰ آبان- به مدت یک‌ ماه از ساعت ۱۸ به بعد فعالیت کسبه و بازار ممنوع شود، این مصوبه برای ۱۰ شهرستان استان لازم‌الاجراست و ۱۶ تیم بازرسی که نظارت‌های میدانی خود را در سطح شهر آغاز کرده‌اند، با حساسیت نسبت به ممنوعیت فعالیت کسبه و بازار تا ساعت ۱۸ عصر در ملایر اقدام می کنند.
اقدامات در «بهشت هاجر» بازدارنده نبوده است
به گزارش ایسنا، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ملایر با بیان اینکه اقدامات و تصمیمات اتخاذ شده در بهشت هاجر تاکنون بازدارنده نبوده و وضعیت نابسامانی در این مکان حاکم است، تأکید کرد: باید تصمیمات جدی اتخاذ شود.
حسین فارسی در جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان ملایر، با بیان اینکه باید با هماهنگی‌هایی با پلیس، اجازه پاک خودرو در محدوده بهشت هاجر داده نشود، تصریح کرد: در آرامستان ها به جزء ۱۵ نفر برای کفن و دفن به کسی اجازه ورود داده نشود.
وی با اشاره به اینکه برخی از مدارس غیرانتفاعی و آموزشگاه‌های کنکور به شکل زیرزمینی کار انجام می‌دهند که باید با متخلفان باید شدیداً برخورد شود، گفت: از ۲۰ آبان تمام مراکز غیرضروری به جزء اصناف ارائه ‌دهنده مایحتاج مردم از ساعت ۶ عصر تعطیل می‌شوند.
فارسی با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ نفر در بیمارستان‌های شهرستان به علت کرونا بستری هستند و همه باید برای مقابله با این بیماری پای کار بیایند، اظهار کرد: بیمارستان دکتر غرضی ملایر صددرصد به بیماران کرونایی اختصاص یافته و دیگر به بیماران عادی ارائه خدمات نمی ‌کند.
اکثر خانواده های ملایر، درگیر کرونا
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز با بیان اینکه ۱۰۵ بیمار کرونایی در بیمارستان غرضی، ۸۶ بیمار کرونایی در بیمارستان امام حسین(ع) و ۱۲ بیمار نیز در بیماستان مهر بستری هستند، گفت: ظرفیت بیمارستان های شهرستان ملایر در حال تکمیل شدن است و بیمارستان غرضی ملایر به صوررت ۱۰۰ درصد به بیماران کرونایی تعلق گرفته است.
دکتر محسن ترکاشوند ادامه داد: همانند سایر نقاط کشور در وضعیت بدی از این بیماری قرار داریم و بهترین راه مقابله با کرونا پیشگیری است چراکه هیچ دارویی برای این بیماری اثرگذاری لازم را ندارد.
وی افزود: پیشنهاد ما برای مقابله با کرونا ایجاد محدودیت های اثرگذار و تعطیلی کلی دو تا سه هفته ای است چراکه پیش بینی می شود با پیک جدید بیماری کرونا در نیمه دوم آذرماه و دی ماه با وضعیت خطرناک تری مواجه شویم که با توجه به شیوع آنفلوآنزا اوضاع وخیم تر می شود.
با «بازی کنندگان با جان مردم» مسامحه نکنید
یکی از شهروندان ملایری که برای خرید به یکی از فروشگاه های بزرگ شهر مراجعه کرده بود، در گفت‌وگو با ایسنا، با ابرازنگرانی از افزایش شمار قربایان در سایه عدم برخورد جدی مسئولان، مطرح کرد: مدیران اجرایی باید به شدت و جدی تر برخورد کنند.
مریم کمالی که مادر سه دانش آموز و خانه دار است، با بیان اینکه همین چند روز پیش محله امامزاده عبدالله(ع) مراسم عروسی برگزار شد، گفت: در خیابان ها تعداد زیادی از عابران ماسک نمی زنند و یا ماسک هایی که بر صورت دارند فرسوده و پوسیده شده و باید تعویض شود.
وی بر لزوم آموزش صحیح رعایت پروتکل های بهداشتی به خانواده ها و شهروندان ملایری تأکید کرد و ادامه داد: کاش خیرین پای کار بیایند و طی چند مرحله بین محلات پایین شهر ماسک و موادضدعفونی کننده توزیع کنند.
کمالی با اشاره به اینکه در ستاد کشوری مبازره با کرونا مقرر شد اصناف و مردمی که از ماسک استفاده نمی کنند جریمه شوند و یا مغازه های متخلف پلمب شود، افزود: در ملایر چند نفر جریمه شده اند؟
وی با بیان اینکه همچنان شماری از کاسبان ملایری ماسک نمی زنند و یا بهداشت را رعایت نمی کنند، از مسئولان خواست با مسامحه با این افراد برخورد نکرده و مغازه ها و اماکن متخلف را برای مدت معینی پلمب کنند نه اینکه پس از دو یا سه روز بازگشایی شود و به کار خود بپردازد.
این شهروند ملایری به فعالیت یکسری صنوف غیرضروری مثل « قهوه فروشی ها» در ملایر اشاره و خاطرنشان کرد: اکثر این مغازه ها از ۸ صبح باز هستند، شاغلان در آنها ماسک نمی زند و در طول روز تعداد زیادی از جوانان به این مغازه ها مراجعه کرده که قطعاً به کرونا آلوده می شوند.
وی با اشاره به اینکه بازرسان یک ماه است از اصناف و اماکن عمومی ملایر بازدید می کنند و برخی از اماکن پلمب شده که جای تقدیر دارد، تصریح کرد: این اقدامات بازدارنده کافی نیست، اگر کافی بود آمار روزانه اینقدر افزایش نمی یافت، جالب است در فامنین کل مبتلایان ۱۲۲ نفر بوده اما در ملایر این رقم به بیش از ۱۴۰۰ رسیده که هشداردهنده است.
به گزارش ایسنا، براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی ابن سنیای همدان، شمار فوتی های کرونا در استان به ۱۰۰۴ نفر و تعداد موارد مثبت از ابتدای بیماری تاکنون به ۷۵۴۵ نفر رسیده است.
در شهرستان‌های اسدآباد ۲۲۷ نفر، بهار ۴۳۵ نفر، تویسرکان ۴۴۹ نفر، رزن ۲۸۱ نفر، درگزین ۱۲۱ نفر، فامنین ۱۲۲ نفر، کبودراهنگ ۴۶۳ نفر، ملایر ۱۴۴۲ نفر، نهاوند ۸۴۷ نفر و همدان ۲۹۵۶ نفر به کرونا مبتلا شده اند.
انتهای پیام