خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه قضا هیچ مسامحه‌ای با مخلان بخش تولید ندارد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 14:41
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: دستگاه قضا هیچ مسامحه‌ای با مخلان بخش تولید ندارد.
توليد،ستاد،استان،دادگستري،اشتغال،مقاومتي،اقتصاد،حمايت

ایسنا/زنجان رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: دستگاه قضا هیچ مسامحه‌ای با مخلان بخش تولید ندارد.
به گزارش ایسنا و به نقل روابط‌عمومی دادگستری استان زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی ظهر امروز (۲۰ آبان‌ماه) در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل جدید، ساختار ستاد اقتصاد مقاومتی تغییر پیدا کرده و دبیری ستاد که قبلا در تصدی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بود به دادستان مرکز استان منتقل شد، افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان با ساختار و شرح وظایف جدید است که امیدواریم دبیر جدید ستاد همه تلاش خود را برای پیگیری و اقدامات اثرگذار در حمایت از واحدهای تولیدی و اشتغال به کار گیرد.
وی با تاکید بر این موضوع که نگاه امروز ما به فرمایشات مقام معظم رهبری، نگاه فرمایشی و توصیه‌ای نیست، بلکه نگاه تکلیف‌مداری است، گفت: همه باید برای اجرای دقیق فرماشات رهبر معظم انقلاب و قانون در حمایت از تولید و رفع موانع تولید تلاش مضاعف کنیم و تخطی از قانون و امر ولایت‌فقیه امری نابخشودنی و گناه محسوب می‌شود.
صادقی‌نیارکی تصریح کرد: دستگاه قضایی در حمایت از تولید و اشتغال بسیار مصمم است و نباید در این حوزه‌ها هیچ مسامحه‌ای صورت بگیرد و کسانی که بخواهند در این مسیر مشکلات و موانع ایجاد کنند با قاطعیت دستگاه قضایی مواجه خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه حمایت هوشمندانه و همه‌جانبه از تولید و اشتغال یک ضرورت است، عنوان کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی باید همه تلاش خود را برای پیگیری و رفع موانع تولید و اشتغال به کار گیرد؛ چراکه در سال جهش تولید نه تنها نباید هیچ واحد تولیدی تعطیل شود، بلکه باید اقدامات لازم برای توسعه تولید و اشتغال افزایش پیدا کند.
انتهای پیام