خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امنیت، زیرساخت اصلی توسعه خراسان جنوبی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 13:10
استاندار خراسان جنوبی گفت: زیرساخت اصلی همه اقداماتی که در راستان توسعه استان صورت می‌گیرد، امنیت است.
امنيت،استان،جنوبي،خراسان،ملانوري،استاندار،راستاي،تحقق،توسعه، ...

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: زیرساخت اصلی همه اقداماتی که در راستان توسعه استان صورت می‌گیرد، امنیت است.
حمید ملانوری، امروز سه شنبه ۲۰ آبان در نشست فرمانده نیروی انتظامی و همکاران این حوزه اظهار کرد: در اعتقادات ما و در فرمایشات ائمه اطهار(ع)، امنیت جایگاه ویژه‌ای دارد و از اساسی ترین نیازها به شمار می‌رود.
به گزارش ایسنا، وی، خراسان جنوبی را استانی با ضریب امنیت بالا برشمرد و تصریح کرد: این امنیت، حاصل تلاش همه فعالان حوزه نظامی و انتظامی و همچنین اعضای شورای تأمین استان است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به حدیث شریف" نِعمَتانِ مَجهولَتان، اَلصّحّة وَ الأمان" بیان کرد: در شرایط خاص امروز دنیا و کشور، این دو موضوع در کنار هم اهمیت بسزایی پیدا کرده‌اند.
ملانوری با بیان این که در شرایط فعلی، اولویت اصلی ما حفظ سلامت مردم است، یادآور شد: تحقق اقدامات و برنامه‌هایی که در راستای کاهش ابتلای مردم به کرونا پیش بینی می‌کنیم در گرو وجود امنیت روانی در جامعه است.
وی بیان کرد: اگر قرار است کشاورزی استان توسعه پیدا کند و در قالب ساختارها و اقداماتی خاص، بهره وری بالاتری را شاهد باشیم، جز در سایه امنیت مقدور نیست.
استاندار خراسان جنوبی، تحقق برنامه‌های استان در زمینه مطالعه، شناسایی، کشف و بهره‌برداری از ذخایر معدنی در راستای انتفاع عمومی را هم به وجود امنیت مرتبط دانست.
ملانوری خاطرنشان کرد: برای ترغیب و تشویق سرمایه گذاران به حضور در استان، رونق تولید و تحقق شعار سال نیز به امنیت نیاز داریم.
وی به جاذبه‌های گردشگری خراسان‌جنوبی اشاره کرد و از همسایگی با افغانستان و همچنین استان‌هایی صاحب نام و موفق به لحاظ جذب گردشگر گفت و ادامه داد: اگر قرار باشد از این ظرفیت‌ها در راستای اشتغالزایی و درآمدزایی بهره ببریم باید امنیت پایداری در استان داشته باشیم.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: با این تفاسیر، توسعه پایدار و همه جانبه استان در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و...
به امنیت گره خورده است.
ملانوری ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در زمینه ایجاد امنیت در سطح استان، خاطرنشان کرد: باید وقت و انرژی و تجارب خود را بر روی برنامه‌های توسعه‌ای بگذاریم.
وی از فعالان عرصه امنیت خواست؛ در کنار تصمیم گیران استان و مردم باشند تا با همراهی هم و به منظور انتفاع عمومی، فضایی امن و بانشاط را در خراسان‌ جنوبی رقم بزنند.
انتهای پیام