خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه بلاتکلیفی در مالکیت کارخانه ماشین سازی/ استعفای مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 13:07
مدیرعامل و عضو موظف هیئت مدیره گروه ماشین سازی تبریز، از سمت خود استعفا کرد.
تبريز،ماشين،كارخانه،مشكلات،گروه،فرج،شركت،توليد،سازمان،اينجان ...

مدیرعامل و عضو موظف هیئت مدیره گروه ماشین سازی تبریز، از سمت خود استعفا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ناصر فرج زاده با اعلام کناره گیری خود از مدیرعاملی گروه ماشین سازی تبریز گفت که استعفای خود را به معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و سایر مبادی ذیربط ارسال کرده است.
فرج زاده علت استعفای خود را تداوم مشکلات ناشی از بلاتکلیفی مالکیت کارخانه، تعیین نشدن اعضای هیات مدیره و عدم حصول نتیجه علیرغم مدت ها تلاش و پیگیری برای رفع این مشکلات برشمرد.
فرج زاده تصریح کرد: تداوم این مشکلات، فعالیت های کارخانه را ناشی از موانع متعددی در مراودات گمرکی، بانکی مواجه کرده بود و متاسفانه پیگیری ۱۶ ماهه اینجانب برای رفع این موانع منجر به نتیجه قطعی نگردید.
مدیرعامل گروه صنعتی ماشین سازی تبریز هشدار داد عدم تعین تکلیف مالکیت شرکت، کارخانه را با پیچیدگی و ابهام روزافزون مواجه کرده است.
فرج زاده با قدردانی از حمایت های صورت گرفته از گروه ماشین سازی تبریز از جمله حمایت مدیران محترم استانی، نمایندگان محترم ، به ویژه همراهی و همدلی ایجادشده در مجموعه داخلی این کارخانه گفت: در مدت کوتاه ۱۶ ماهه که اینجانب در خدمت عزیزانم در گروه صنعتی ماشین سازی تبریز بودم، ضمن مرتفع شدن رکود و شروع رونق تولید و بروز شدن پرداخت حقوق کارگران که نتیجتا از مشکلات اقتصادی واجتماعی جلوگیری گردید ، کارخانه در مسیر رونق تولید و احیای جایگاه شایسته خود قرار گرفت به طوری که اکنون تمام مطالبات تدارکاتی پرداخت و حقوق ماه های آتی کارگران نیز تامین شده است.
گزارش فارس حاکی است، شرکت ماشین‌سازی تبریز با بیش از پنجاه سال سابقه تولید انواع ماشین‌های ابزار و ارائه مستمر خدمات پس از فروش در سطح کشور جزو کارخانجات قدیمی ایران محسوب می‌شود اما این شرکت با سابقه، طی سال‌های اخیر با مشکلات متعددی مواجه بوده است.
این شرکت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی چندبار توسط سازمان خصوصی‌سازی واگذار و به دلیل عدم بررسی اهلیت خریدار توسط سازمان خصوصی‌سازی پس از واگذاری با مشکلاتی مواجه شد.
انتهای پیام/60001/ر