خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فائوچی: با دولت بایدن هم همکاری می‌کنم

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 13:04
دکتر آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا تاکید کرد، در صورت آغاز به کار جو بایدن به عنوان رئیس‌جمهوری بعدی آمریکا، قصد کناره‌گیری ندارد.
آمريكا،دونالد،عفوني،قصد

دکتر آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا تاکید کرد، در صورت آغاز به کار جو بایدن به عنوان رئیس‌جمهوری بعدی آمریکا، قصد کناره‌گیری ندارد.
به گزارش ایسنا، دکتر فائوچی شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت از سال ۱۹۸۴ در دوران شش رئیس‌جمهوری متفاوت حضور داشته و کار کرده و اکنون به دنبال کناره‌گیری از سمتش نیست.
فائوچی که روابط پرحاشیه‌ای با دونالد ترامپ جمهوری‌خواه دارد، گفت: قصد کناره‌گیری ندارم.
این شغل مهمی است و هدفم خدمت به مردم آمریکاست، تفاوتی ندارد در کدام دولت.
این کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی آمریکا بارها با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری فعلی آمریکا بر سر پاندمی کرونا اختلاف‌نظر پیدا کرده است.
ترامپ دوم نوامبر به هوادارانش گفت که شاید فائوچی را اخراج کند، البته او گفت که هر تصمیمی در این مورد را به بعد از انتخابات موکول می‌کند.
انتهای پیام