خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رام‌الله: زمان پایان اشغالگری فرا رسیده است

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 12:06
نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان در نشست عربی-اروپایی ضمن اشاره به رنج‌هایی که ملت فلسطین متحمل شده، گفت، زمان آن رسیده که جهان برای پایان اشغالگری و شناسایی کشور فلسطین وارد عمل شود.
فلسطين،اساس،اشغالگري،پايان،قانون،خودگردان،تشكيلات

به گزارش مشرق، «محمد اشتیه» نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در پنجمین نشست عربی-اروپایی که امسال به صورت مجازی برگزار شد بر ضرورت تقویت روابط از جمله روابط عربی-اروپایی بر اساس منافع و اولویت‌های مشترک و نیز احترام به قانون بین‌الملل و حق تعیین سرنوشت تأکید کرد.
بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، وی گفت: اروپا برای فلسطین و جهان عرب مهم است، مسایل مشترکی مانند اقتصاد، امنیت و قبات در منطقه وجود دارد که ضامن قانون بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل است.
اشتبه در ادامه از اروپا خواست با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی موانع را از مقابل تجارت اروپایی-فلسطینی بردارد.
اشتبه افزود، ملت فلسطین از آوارگی، اشغالگری، نقض حقوق و پروژه استعماری رنج بسیاری کشیده و زمان آن رسیده که جهان برای پایان این اشغالگری و شناسایی کشور فلسطین با مرکزیت قدس وارد عمل شود.
وی گفت: با ورود رئیس‌جمهور جدید آمریکا به کاخ سفید (جو بایدن) واقعیت جدیدی وجود دارد که باید بر اساس آن برای یک عملیات سیاسی جدی بر اساس قانون بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل کار کرد تا به پایان اشغالگری و ایجاد کشور برسیم.
اشتیه در ادامه گفت، تشکیلات خودگردان اراده‌ای قوی برای برگزاری انتخابات دارد و انتخابات می‌تواند دروازه پایان اختلافات برای مقابله با چالش‌ها باشد، رام‌الله در انتظار پاسخ گروه‌های فلسطینی است.