خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی ملک سلمان و مرکل

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 20 آبان 1399 - 10:03
پادشاه عربستان در گفتگوی تلفنی با صدراعظم آلمان انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز درباره پیامبر اکرم(ص) و عملیات تروریستی در اروپا را محکوم کرد.
كاريكاتورهاي،اكرم،پادشاه،پيامبر،محكوم،عربستان

پادشاه عربستان در گفتگوی تلفنی با صدراعظم آلمان انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز درباره پیامبر اکرم(ص) و عملیات تروریستی در اروپا را محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در گفتگوی تلفنی با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان کاریکاتورهای توهین‌آمیز درباره پیامبر اکرم(ص) و حملات تروریستی اخیر در فرانسه و اتریش را محکوم و بر لزوم مقابله با تندروی و افراط‌گرایی تأکید کرد.
وی گفت: ما انتشار کاریکاتورهای توهین‌آمیز درباره پیامبر اکرم(ص) را محکوم می‌کنیم.
آزادی بیان باید یک ارزش اخلاقی باشد که احترام و همزیستی میان مردم را به وجود بیاورد نه اینکه به ابزاری برای ایجاد انزجار و درگیری فرهنگی تبدیل شود.
پادشاه عربستان بر اهمیت تقویت نزدیکی دیدگاه‌ها میان پیروان ادیان و تمدن‌ها و انتشار ارزش‌های تسامح و میانه‌روی و کنار گذاشتن انزجار، خشونت و تندروی تأکید کرد.
دو طرف درباره روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آن در زمینه‌های مختلف و حمایت از تلاش‌های صورت گرفته برای موفقیت نشست گروه۲۰ که در ماه میلادی جاری در ریاض برگزار می‌شود، گفتگو کردند.
انتهای پیام