۱۴ مصدوم و یک فوتی بر اثر واژگونی اتوبوس در هشتگرد
مشرق
|
اجتماعی و حوادث
|
سه شنبه، 20 آبان 1399 - 09:34
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محدوده هشتگرد خبر داد و گفت: تا الان ۱۴ نفر مصدوم شدند و متاسفانه یک هموطن جان باخت.

به گزارش مشرق، مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: در ساعت ۷:۱۱ صبح امروز واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محدوده هشتگرد البرز به سامانه ۱۱۵ اعلام شد.
وی افزود: سریعاً ۴ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند که اولین آمبولانس ظرف مدت ۶ دقیقه به محل حادثه رسید.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در این حادثه تا الان ۱۴ نفر مصدوم شدند و متأسفانه یک هموطن جان باخت.
خالدی در پایان گفت: اقدامات لازم برای توزیع بیماران در بیمارستانهای البرز انجام شده و اورژانسها در حالت آماده هستند تا در کمترین زمان بتوانند اقدامات درمانی لازم را برای مصدومان این حادثه انجام دهند.