خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت سود سهام عدالت کارمندان و بازنشستگان به سال آینده موکول شد

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 26 اسفند 1397 - 12:47
سازمان خصوصی سازی از موکول شدن پرداخت سود سهام عدالت کارمندان و بازنشستگان به سال آینده خبر داد.
عدالت،سود،سهام،مشمولان،كاركنان،پرداخت،ايثارگران،شركتهاي،پذير

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرحله چهارم پرداخت سود سهام عدالت سال مالی 96 شرکتهای سرمایه پذیر مربوط به گروههای مشمولان شامل وراث جدید تعیین تکلیف شده، مدجویان تغییر وضعیت یافته، ایثارگران و خانواده های ایثارگران، دست‌اندرکاران امر واگذاری سهام عدالت، خبرنگاران، طلاب، بیماران خاص، کارکنان ستادهای نماز جمعه، خدام مساجد و اماکن متبرکه امامزاده ها و حسینه ها، زندانیان آزاد شده، تاکسیرانان، قالیبافان، کارکنان موسسات خیریه و فعالان قرآنی از امروز(یکشنبه) آغاز می شود.
در این مرحله در حالی 6 میلیون 700 هزار نفر از مشمولان سود سهام عدالت خود را در مجموع به ارزش 600 میلیارد تومان دریافت خواهند کرد که از 34 بانک و موسسه ای که مشمولان شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کرده اند، از امروز 31 بانک به مرور اقدام به پرداخت سود می کنند.
گفتنی است تا کنون سود سهام عدالت مربوط به مشمولان نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد و سازمان بهزیستی، روستائیان و عشایر و کارگران فصلی و ساختمانی به طور کامل پرداخت شده است و تنها گروه باقی مانده از مشمولان شامل کارکنان و کارمندان دستگاههای اجرایی و بازنشستگان صندوق های بازنشستگی کشوری، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز در اوایل سال آینده و با دریافت سود سهام عدالت از شرکتهای سرمایه پذیر، این سود نیز به حسابشان واریز می شود.
انتهای پیام/