مطالعات طرح جامع برقی کردن حملونقل مشهد انجام میشود
با تصویب شورای شهر مشهد مطالعات طرح جامع برقی کردن حملونقل شهر مشهد انجام میشود.

ایسنا/خراسان رضوی با تصویب شورای شهر مشهد مطالعات طرح جامع برقی کردن حملونقل شهر مشهد انجام میشود.
امروز در یکصدودوازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، طرح انجام مطالعات طرح جامع برقی کردن حملونقل شهر مشهد به تصویب رسید.
مجتبی بهاروند عضو شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص این مصوبه، عنوان کرد: از سه سال پیش، شورای شهر مشهد با شرکت مبنا برای برقیکردن یک دستگاه اتوبوس قرارداد بست.
ما نمیخواهیم کاری انجام دهیم که تنها بر روی کاغذ باشد.
شرکت مبنا تاکنون همان یک دستگاه اتوبوس را برقی نکرده است.
شرکت مپنا شاید نهایتا تا سال آینده بتواند یک یا دو واگن قطارشهری را برقی کند.
ما باید راههایی را که دنیا برای برقی کردن وسایل حملونقل شهر رفته است را پیش بگیریم.
نمیتوان فقط قول برقیکردن وسایل حملونقل را به مردم داد و همانطور جلو رفت.
شرکت مپنا و هیچ شرکت داخلی دیگری نمیتواند، وسایل حملونقل را برقی کند.
امیدواریم دولت در این خصوص تسهیلاتی را ارائه کند.
علیرضا شهریاری عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص این مصوبه بیان کرد: من با آقای بهاروند موافق هستم.
ما تنها نباید این قرارداد را منحصر به شرکت مپنا قرار بدهیم.
شرکتی وجود دارد که ۳۰ هزارمترمربع سوله دارد و تنها در انتظار مجوز برقیکردن وسایل حملونقل است.
باید دست را برای دیگر شرکتها باز بگذاریم.
سرمایهگذارهایی هستند که حاضرند این کار را انجام بدهند.
صلاح این است که بازار را رقابتی کنیم و تنها منحصر به شرکت مبنا قرار ندهیم.
احمد نوروزی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد، نیز در این باره خاطرنشان کرد: مشهد در چنین طرحهایی پیشگام است.
اگر شهرداری میتواند شرکتهای دیگری برای قرارداد بیاورد، بیاورد تا از آنها برای برقی کردن وسایل حمل و نقل استفاده کنیم.
این لایحه با ۷ رای موافق، ۳ رای ممتنع و یک مخالف به تصویب رسید.
براساس این لایحه، شهرداری مشهد مکلف است، با توجه به ضرورت کاهش سطح آلایندگی ناشی از حوزه حملونقل و بهبود وضعیت زیستمحیطی شهر مشهد و پیرو مضامین راهبردی برنامه عملیاتی مصوب این شهر و همچنین قرارداد منعقد شده با شرکت دانشبنیان مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا به شماره ۲۲۸۸۲۶/۹۸/۲۱ مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ حداکثر ظرف مدت ۹ ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن مصوبه، نسبت به انجام مطالعات طرح جامع برقیسازی حمل و نقل شهر مشهد از طریق این شرکت و با لحاظ بررسی و تحلیل ویژگیهای شهر مشهد برای برقیکردن سیستم حمل و نقل، امکانسنجی استفاده از سیستمهای برقی در حوزه حمل و نقل شهر مشهد(فنی و اقتصادی)، بررسی وضعیت شارژ وسایل نقلیه برقی در شهر مشهد، بررسی وضعیت شبکه برق شهر مشهد و ارایه نقشه راه توسعه حمل و نقل برقی و بررسی موارد حقوقی، مالکیت و بیمه اقدام کند.
همچنین امروز در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد لایحه اجرا و تکمیل پروژه بوم پارک کشفرود تصویب شد.
براساس این مصوبه به شهرداری مشهد اجازه داده میشود تا به استناد ماده ۳۱ آییننامه معاملات شهرداری تهران و توافقنامه مشترک همکاری شماره ۳۸/۴/۲۵۷۸۳ مورخ ۱۳۹۸/۰۸/۲۰ و به منظور اجرا و تکمیل پروژه بوم پارک کشفرود که حد فاصل پل شاهنامه تا کمربند شمالی، واقع در حریم شهر مشهد است، نسبت به انعقاد قرارداد به مبلغ ۱.۴۳۸.۶۸۰.۳۵۷.۲۲۲ ریال، به صورت ۳۵ درصد نقد و ۶۵ درصد غیر نقد با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مطابق قرارداد و با رعایت تبصرههایی اقدام کند.
این لایحه با ۱۱ رای موافق به تصویب رسید.
یکی دیگر از لوایح امروز، طرح اصلاح مصوبه معافیت ایثارگران بود.
این لایحه با ۱۱ رای موافق به تصویب رسید که براساس آن سقف ریالی مندرج در مصوبات مرتبط با ارایه تسهیلات و خدمات به ایثارگران، از مبلغ ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ (چهار صد میلیون) ریال به مبلغ ۶۵۰.۰۰۰.۰۰۰ (ششصد و پنجاه میلیون) ریال اصلاح شد.
همچنین لایحه خرید و واگذاری ملک اندیشه ۱۹ به سازمان برنامه و بودجه کشور امروز به تصویب شورای اسلامی شهر مشهد رسید.
براساس این مصوبه، به شهرداری مشهد اجازه داده میشود تا به مستند به ماده ۵۵ قانون شهرداری، نسبت به خرید ساختمان واقع در خیابان اندیشه، اندیشه ۱۹، پلاک ۶، با کد نوسازی ۳-۱۶۳-۴-۱۰ و متعاقبا واگذاری و انتقال اسناد ملک به نام سازمان برنامه و بودجه کشور اقدام کند.
یکی دیگر از دستورکارهای امروز شورای اسلامی شهر مشهد، رسیدگی به لایحه قرارداد پروژه مشارکتی آفرینش (بابا نظر) بود که این لایحه با ۱۱ رای موافق به تصویب رسید.
براساس این لایحه به شهرداری مشهد اجازه داده میشود تا پروژه مشارکتی آفرینش(بابا نظر) را با مشارکت شرکت ابرسازه فروتن به عنوان سرمایهگذار، در زمین متعلق به شهرداری به مساحت ۳۵۶۶،۱ متر مربع و با مساحت کل زیربنای ۱۸ هزار و ۸۹۵.۶ متر مربع و مبلغ کل سرمایهگذاری معادل ۸۹۷ میلیارد و ۶۴۴ میلیون ریال بر اساس قرارداد مشارکت اجرا کند.
همچنین امروز با تصویب لایحه نامگذاری معابر فرعی به نام شهدا، نام تعدادی از خیابانهای فرعی سطح شهر تغییر کرد.
در منطقه دو شهرداری مشهد، خیابان هدایت سه با حفظ شماره به نام شهید محمد مومن کلاته و خیابان ولیعصر ۲/۱ واقع در خیابان توس سه با حفظ شماره به نام شهید احمد قوامی نامگذاری شد.در منطقه چهار شهرداری مشهد، خیابان شهیداکبری نژاد ۱/۱۷ واقع در خیابان پنجتن ۶۸ با حفظ شماره به نام شهید علیاکبر زوار و خیابان شهید بابانظر ۵۱ با حفظ شماره به نام شهید غلامرضا ایروانی نامگذاری شد.
در منطقه پنج شهرداری، خیابان شهید دریانوش هفت واقع در خیابان شهدای فاطمیون ۱۴ با حفظ شماره به نام شهید سید احمد قلیانساز طوسی نام گذاری شد.
در منطقه ۶ شهرداری، خیابان خوش سیما پنج واقع در خیابان حر دو با حفظ شماره به نام شهید غلامرضا پاینده نامگذاری شد.
در منطقه هفت شهرداری، خیابان چمن ۲۸ با حفظ شماره به نام شهید علیاکبر زارع طرقی نامگذاری شد.
همچنین در منطقه ۱۲ نیز خیابان شهید لگزایی سه واقع در خیابان وکیلآباد ۹۵ با حفظ شماره به نام شهید آرش بوستانی سرقین نامگذاری شد.
همچنین در منطقه یک شهرداری مشهد، معبر فرعی خیابان قائم(عج) هشت واقع در بلوار احمدآباد با حفظ شماره به نام شهید مرتضی چرمچی اول، در منطقه سه معبر فرعی انتظار ۱۲ واقع در خیابان طبرسی ۵۸ با حفظ شماره به نام شهید غلامعلی نظری، در منطقه هفت شهرداری معبر فرعی خیابان قائم(عج) ۳۳ واقع در سیدی با حفظ شماره به نام شهید علیاصغر راستگو، در منطقه هشت معبر فرعی شهید فیاضبخش هشت واقع در خیابان امام خمینی(ره) ۵۹ با حفظ شماره به نام شهید عیسی لطفی، در منطقه ۹ معبر فرعی شهید رضوی ۱۷ با حفظ شماره به نام شهید سید وحید عادل احمدیان و در منطقه ۱۱ معبر فرعی دادگستر ۱۱ واقع در خیابان وکیلآباد ۶۷ با حفظ شماره به نام شهید حسنرضا ماژانی تغییر نام یافت.
انتهای پیام