هیات عالی رتبه ترکیهای وارد نیوزیلند شد
معاون رئیسجمهور و وزیر خارجه ترکیه امروز یکشنبه برای ادای احترام به کشتهشدگان حمله تروریستی نیوزیلند، وارد شهر «کریست چرچ» این کشور شدند.<br/>

معاون رئیسجمهور و وزیر خارجه ترکیه امروز یکشنبه برای ادای احترام به کشتهشدگان حمله تروریستی نیوزیلند، وارد شهر «کریست چرچ» این کشور شدند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، هیات عالی رتبه ترکیهای شامل «فواد اکتای» معاون اول رئیسجمهور و «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه این کشور امروز یکشنبه وارد نیوزیلند شده تا به قربانیان حمله تروریستی به دو مسجد این کشور ادای احترام کند.
در حالی که اظهارنظرهای مقامهای ترکیه علیه حمله تروریستی بامداد جمعه به دو مسجد «النور» و «لینوود» نیوزیلند ادامه دارد، این کشور معاون رئیسجمهور و وزیر خارجه خود را به نیوزیلند اعزام کرده است.
بنا بر گزارش «دیلی صاباح»، «فواد اکتای» معاون اول رئیسجمهور و «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه برای ادای احترام به قربانیان حمله تروریستی در نیوزیلند که بیش از ۵۰ کشته و ۵۰ زخمی بر جا گذاشت، روز یکشنبه وارد نیوزیلند شدند.
طبق برنامه قرار است اکتای و چاووش اوغلو به شهر کریست چرچ بروند.
نخستوزیر نیوزیلند در یک نشست خبری، از حضور هیات عالی رتبه ترکیه در کشورش که به منظور نشان دادن حمایت از مسلمانان انجام شده، تشکر کرده است.
ترکیه ریاست دورهای سازمان همکاری اسلامی را برعهده دارد.
انتهای پیام/م