تشکیل تیم تنفسی دربیمارستانها برای رسیدگی به بیماران بدحال کرونا
خرمآباد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تشکیل تیم تنفسی در بیمارستانهای این استان برای رسیدگی به بیماران بدحال کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز دوشنبه در نشست با سرپرستاران بخش کووید ۱۹ لرستان، بر تشکیل تیم تنفسی که متشکل از مسئولین بخشهای ویژه و پرستاران خبره بوده؛ تاکید کرد و گفت: در هر شیفت کاری وضعیت تمام بیماران کرونایی بررسی شود تا بیماران بدحال جدا شده و به منظور توجه ویژهتر و مداوای سریعتر آنها نسبت به دیگر بیماران کرونایی، تحت درمان مناسبتری قرار بگیرند.
وی، همچنین بر تشکیل تیمهای مدیریت تختهای بستری، تیم تنفسی و تیم مادران باردار تاکید کرد و گفت: امید است در کنار ویزیت گروهی، تیم تنفسی بتواند در درمان بیماران کووید ۱۹ مؤثرتر واقع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: تشکیل تیم تنفسی در تمام بخشهای کووید بیمارستانی و در تمام بیمارستانهای استان به منظور مقابله جدی تر با کووید ۱۹ و رسیدگی بیشتر نسبت به وضعیت بیماران بدحال کرونایی باید مورد توجه قرار بگیرد.