خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکنون نیروی زمینی ارتش در اوج قدرت نظامی است

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 19 آبان 1399 - 16:04
امیر نعمتی گفت: امروز با هم‌افزایی و روحیه جهادی در تمامی بخش‌های نزاجا گام‌های بسیار بلندی را در حوزه‌های مختلف رزمی و توان دفاعی کسب کرده‌ایم.
زميني،ارتش،نيروي،كشور،رزمي،نعمتي،جانشين،مرزهاي

امیر نعمتی گفت: امروز با هم‌افزایی و روحیه جهادی در تمامی بخش‌های نزاجا گام‌های بسیار بلندی را در حوزه‌های مختلف رزمی و توان دفاعی کسب کرده‌ایم.
به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم تکریم و معارفه جانشین و معاون هماهنگ‌کننده اداره عقیدتی سیاسی این نیرو با بیان اینکه امروز کارآمدی یکی از مولفه‌های مهم در حوزه توان دفاعی در سطح نیروهای مسلح است، اظهار داشت: کارآمدی یگان‌ها با هم‌افزایی تمامی بخش‌های مختلف در سطح نیروی زمینی ارتش صورت می‌گیرد و هم‌اکنون و با توجه به شرایط منطقه، هم‌افزایی مؤلفه مهم در کسب ارتقای آمادگی رزمی و توان دفاعی است.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: هم‌اکنون نیروی زمینی ارتش در اوج قدرت نظامی است و تمامی نیروها با روحیه جهادی در مناطق مختلف کشور به حفظ و حراست از تأمین امنیت مرزهای کشور مشغول هستند.
وی با اشاره به حضور یگان‌های مختلف در مناطق مرزی شمال غرب کشور افزود: با توجه به مناقشه دو کشور همسایه در نزدیکی مرزهای ما، به جهت تأمین امنیت مرزهای کشور و ایجاد آرامش و امنیت هموطنان عزیز مناطق مرزی، نیاز بود که این قسمت از منطقه با استقرار یگان‌های نظامی حفظ شود که اکنون هیچ مشکلی در منطقه نداریم.
امیر سرتیپ نعمتی با تأکید بر حفظ و ارتقای آمادگی رزمی در نیروی زمینی تأکید کرد: همدلی و هم‌افزایی موجب شده است نیروی زمینی ارتش در حوزه کار آمدی به دستاوردهای بزرگی نائل شود.
وی تصریح کرد: حضور کارکنان عقیدتی سیاسی در مأموریت‌های مختلف کنار فرماندهان موجب می‌شود تا فعالیت‌های رزمی با دلگرمی و به نحو مقتضی انجام شود.
انتهای پیام