تعطیلی بخش کرونای بیمارستان «آسیابک» اشتباه بود/ خدمترسانی مدافعان سلامت متوقف نمیشود
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرندیه گفت: تعطیلی بیمارستان آسیابک یک تصمیم نسنجیده و اشتباه از جانب رئیس بیمارستان بود و اجازه نمیدهیم امر خدمترسانی به بیماران، معطل تنشها و ناهماهنگیهای مدیریتی شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرندیه گفت: تعطیلی بیمارستان آسیابک یک تصمیم نسنجیده و اشتباه از جانب رئیس بیمارستان بود و اجازه نمیدهیم امر خدمترسانی به بیماران، معطل تنشها و ناهماهنگیهای مدیریتی شود.
خبرگزاری فارس - اراک؛ به دنبال بخش کرونای جمعآوری بیمارستان شهدای آسیابک شهرستان زرندیه طی هفتههای گذشته، احیا شدن این بخش بیمارستان یکی از مهمترین مطالبات مردمی ثبت شده در سامانه «فارس من» با عنوان «بیمارستان «شهدای آسیابک» زرندیه احیا شود» بود که طی آن مردم خواهان احیای این مرکز درمانی در شرایط سخت این روزهایی کرونایی شدند.
هم اکنون در شهرستان زرندیه دو بیمارستان به نامهای «شهدای آسیابک» و «امام رضا(ع)» وجود دارد که در مجموع دارای 96 تخت هستند، هرچند بیمارستان امام رضا(ع) بعد از گذشت سالها از راهاندازی هنوز با کمبودها و نواقص بسیاری دست و پنجه نرم میکند و نتوانسته خدمات لازم و مناسب بهداشتی و درمانی را به بیماران ارائه دهد.
طی هفتههای گذشته و در شرایطی که مردم این روزها با بیماری کرونا درگیر هستند و بیش از هرچیز نیاز به دریافت خدمات بهداشتی و درمانی در کوتاهترین زمان ممکن و به بهترین نحو ممکن را دارند، بنا به دلایلی که هنوز مشخص نیست به دستور رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه بیمارستان شهدای آسیابک جمعآوری و تختهای بیمارستانی شهرستان زرندیه به عدد 32 کاهش یافت پیدا کرد، این درحالی است که این بیمارستان از نظر تجهیزات پزشکی در سطح نسبتا مناسبی قرار دارد و به راحتی میتواند خدمات درمانی را به بیماران ارائه کند و در مقابل بیمارستان امام رضا به دلیل کمبودهایی که دارد از امکان ارائه خدمات مناسب به بیماران کرونایی و استراحت کادر درمان برخوردار نیست.
تاکید وزیر بهداشت بر ممنوعیت تعطیلی بیمارستان شهدای آسیابک است
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه به خبرنگار فارس میگوید: بحث بیمارستان آسیابک و امام رضا (ع) زرندیه مدتی است که در رسانهها و بین اهالی زرندیه سر و صدا ایجاد کرده که همین امر موجب پیگیری موضوع از طریق وزارت بهداشت شد.
حجتالاسلام سبزی میافزاید: در دیدار با معاون وزیر بهداشت موضوع اشتباه در جانمایی بیمارستان امام رضا(ع) بدلیل خارج شهر بودن و وجود مشکلاتی برای رفت و آمد مردم مطرح شد و نباید بخشی از فعالیت بیمارستان شهدای آسیابک را به دلیل ساخت این بیمارستان تعطیل میکردند.
نباید بخشی از فعالیت بیمارستان شهدای آسیابک را به دلیل ساخت این بیمارستان تعطیل میکردند
وی تصریح میکند: معاون وزیر بهداشت بر این موضوع تاکید کرد که نباید بیمارستان شهدای آسیابک تعطیل شود ضمن اینکه بیمارستان امام رضا(ع) همچنان در حال توسعه است و برخی مشکلات در خصوص تخت بیمارستانی را مرتفع خواهد کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با اشاره به تاکید معاون وزیر بهداشت بر لزوم استفاده شبانهروزی از بیمارستان شهدای آسیابک بعنوان درمانگاه یا مرکز درمانی بیان میکند: دکتر جانبابایی خواستار انتقال بخشی از مسائل درمانی بیمارستان امام رضا(ع) به آسیابک شدند و بر لزوم ایجاد کلینیک تخصصی با فراهم کردن تجهیزات لازم و استقرار پزشکان متخصص در این بیمارستان تاکید کردند.
منتظر مجوز وزارت بهداشت برای مشخص شدن وضعیت بیمارستان هستیم
معاون توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز میگوید: بیمارستان شهدای آسیابک به دلیل برخی مشکلات ساختمانی و برخی مسائل استخدامی پزشکان مشکلاتی را به همراه داشت که با ساخت بیمارستان امام رضا(ع) بخشی از فعالیتهایش به بیمارستان جدید واگذار شد.
مردم متقاضی هستند تا بیمارستان آسیابک همچنان به قوت خودش باقی بماند
قربانلی میافزاید: مردم متقاضی بودند تا بیمارستان آسیابک همچنان به قوت خودش باقی بماند بنابراین رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه نماینده مردم در مجلس دیداری را با معاون وزیر بهداشت برگزار کردند که با جلسهای که برگزار شد بر لزوم ادامه فعالیت این مرکز به عنوان مرکز اورژانس سرپایی تاکید شده است.
وی ادامه میدهد: در حال حاضر مکاتباتی صورت گرفته تا در قالب مجوزی که از سوی وزارت بهداشت صادر میشود وضعیت فعالیت بیمارستان شهدای آسیابک مشخص شود تا خدمت رسانی به مردم همچنان ادامه داشته باشد ضمن اینکه همچنان بخشی از فعالیتهای این بیمارستان برقرار است.
معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه ادامه میدهد: در حال حاضر حدود 36 تخت بیمارستانی فعال در بیمارستان امام رضا(ع) وجود دارد که با توجه به طرح گسترشی که در نقشه راه درمان 1404 دیده شده این میزان با تامین اعتبارات به 64 عدد خواهد رسید.
اجازه نمیدهیم خدمترسانی به بیماران، معطل ناهماهنگیهای مدیریتی شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرندیه، در گفتوگو با خبرنگار فارس در زرندیه، درخصوص جابجایی بخش کرونایی بیمارستان شهدای آسیابک به بیمارستان امام رضا (ع) در هفتههای گذشته و انتقاد مردم منطقه از مشکلات پیش آمده در دریافت خدمات بهداشتی و درمانی کرونا، میگوید: از ابتدای اپیدمی کرونا در سال گذشته، تمام تمرکز و تلاش همکاران ما در کادر درمان بر این مسئله متمرکز شد که با بیشترین سرعت و کمترین مانع، به مردم منطقه خدمات بهداشتی و درمانی را ارائه کنند و این مسئولیت، تا شکست کامل این بیماری خطرناک، همچنان بر دوش ما خواهد بود و خود را به آن متعهد میدانیم.
مهدی اسدپور میافزاید: در این بین، جابجایی بخش کرونایی یک مرکز درمانی به مرکز درمانی دیگر، بدون اطلاع و هماهنگی بنده صورت گرفت؛ با این توضیح که بنده در تاریخ ۱۹ شهریور ماه سال ۱۳۹۹ مسئولیت شبکه بهداشت و درمان زرندیه را برعهده گرفتم و در روزهای نخست بعد از آغاز کار بنده و در گیر و دار هماهنگیهای کاری در حوزه ریاست، در نتیجه یک تصمیم نسجیده و اشتباه از جانب رئیس بیمارستان، این جابجایی صورت گرفت که اینجانب به محض اطلاع، ضمن برخورد و تذکر به مسئول مربوطه، مراتب را به صورت کتبی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی ساوه اعلام کردم.
اسدپور ادامه میدهد: رئیس دانشگاه نیز بعد از اطلاع از مکاتبه و نظر کارشناسی اینجانب، ضمن تایید آن، تاکید کرد که تبعات و حواشی این جابجایی به حداقل ممکن برسد و از همه ظرفیتهای شبکه بهداشت و درمان منطقه برای خدمترسانی به مردم منطقه و مدیریت بیماری کرونا بهره گرفته شود تا امر خدمترسانی به بیماران، معطل تنشها و ناهماهنگیهای مدیریتی نشود.
انتقاد و گلایه مردم منطقه را نسبت به این جابجایی و مشکلات ناشی از آن، کاملا میپذیریم
وی با تاکید بر پرهیز از حاشیههای مدیریتی و توجه به اصل خدمترسانی سریع به بیماران در شرایط همهگیری کرونا، میگوید: انتقاد و گلایه مردم منطقه را نسبت به این جابجایی و مشکلات ناشی از آن، کاملا میپذیریم و از همه ظرفیتها برای خدمت رسانی بهتر مدافعان سلامت به مردم عزیز بهره میگیریم.
انتهای پیام/ح