سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«مسعود بربر» به شب ادبیات می‌رود

مشرق | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 19 آبان 1399 - 12:32
برنامه تلویزیونی «شب ادبیات» در نهمین قسمت از فصل تازه خود، به بررسی شعر و شخصیت فریدون مشیری خواهد پرداخت.
شب،ادبيات،شعر،مشيري،فريدون،نويس

به گزارش مشرق، برنامه تلویزیونی «شب ادبیات» در نهمین قسمت از فصل تازه خود، به بررسی شعر و شخصیت فریدون مشیری خواهد پرداخت.
«شب ادبیات» -که دوشنبه شب ها میزبان دوستداران ادب و اندیشه خواهد بود- شامل دو میز شعر و روایت است که به ترتیب علیرضا بهرامی و محمدرضا شرفی‌ خبوشان عهده دار اداره آن هستند.
این برنامه در این نوبت، به دو موضوع «واکاوی شعر و شخصیت فریدون مشیری» با حضور ضیاءالدین خالقی، شاعر و منتقد ادبی و نیز «بهره داستان نویس امروز از گنجینه داستانی کهن» با حضور مسعود بربر، داستان نویس و روایت پژوه می‌پردازد.
«شب ادبیات» از سری برنامه‌های «شب‌های هنر» شبکه چهار سیما با اجرای جواد مولانیا، به تهیه‌کنندگی احسان وحیدزاده و سردبیری دکتر حامد صلاحی از ساعت ۲۳ دوشنبه، نوزدهم آبان ماه به روی آنتن‌ خواهد رفت.