خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ستاد بایدن خواستار موافقت با انتقال رسمی قدرت شد

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 19 آبان 1399 - 11:36
ستاد انتخابات نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از اداره خدمات عمومی دولت فدرال خواسته با انتقال رسمی قدرت به وی موافقت کند.
بايدن،انتقال،آمريكا،ستاد،قدرت،دولت

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، ستاد انتخاباتی جو بایدن، نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز یکشنبه از «امیلی مورفی»، مدیر اداره خدمات عمومی دولت فدرال خواست با انتقال رسمی قدرت به وی موافقت کند.
به نوشته خبر‌گزاری رویترز، ستاد بایدن در این خصوص هشدار داده که امنیت ملی آمریکا و منافع اقتصادی این کشور به این موضوع بستگی دارد که کشور یک «انتقال فدرال مسالمت‌آمیز و بدون مشکل» داشته باشد.
در‌خواست ستاد انتخاباتی بایدن در حالی مطرح شده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا همچنان نتایج انتخابات را نپذیرفته است.
روز شنبه به وقت محلی شبکه‌های خبری «سی‌بی‌اس» و «سی‌ان‌ان» بایدن را پیروز و رئیس جمهور منتخب آمریکا خواندند.
از سوی دیگر گزارش روزنامه واشنگتن پست نیز حاکی است که دولت ترامپ به دنبال سنگ‌اندازی در روند انتقال قدرت به بایدن است.
این روزنامه آمریکایی گزارش کرده که «امیلی مورفی»، مدیر اداره خدمات عمومی دولت ترامپ از نوشتن و امضای نامه‌ای که به تیم بایدن اجازه می‌دهد کار انتقال قدرت را به طور رسمی آغاز کند، امتناع کرده است (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/ص