برداشت چای ترش در سیستان و بلوچستان آغاز شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 19 آبان 1399 - 10:33
زاهدان - مدیر باغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت چای ترش از سطح۷۲۵ هکتار از زمین های کشاورزی این استان آغاز شد و تا اواسط آذرماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی با بیان اینکه شهرستانهای دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند، اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید میشود.
وی با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان ۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود پیش بینی کرد: در مجموع ۵۸۰ تن چای ترش در این استان برداشت شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به خواص چای ترش تصریح کرد: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر مؤثر است.