خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال آب رودخانه کرج به تهران زراعت در مناطق پائین دست را از بین می‌برد

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 19 آبان 1399 - 10:04
رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر کرج با بیان اینکه طرح انتقال آب رودخانه کرج به تهران ملاحظات زیست محیطی را ندارد، گفت: تونل انتقال آب موجب خواهد شد تا زارعت و باغداری در مناطق پایین‌دست از بین برود که تبعات اقتصادی زیادی خواهد داشت.
كرج،زيست،رودخانه،انتقال،آب

رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر کرج با بیان اینکه طرح انتقال آب رودخانه کرج به تهران ملاحظات زیست محیطی را ندارد، گفت: تونل انتقال آب موجب خواهد شد تا زارعت و باغداری در مناطق پایین‌دست از بین برود که تبعات اقتصادی زیادی خواهد داشت.
حسین محمدی، رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر کرج، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، گفت: با اجرای این طرح انتقال آب رودخانه کرج به تهران، با توجه به کاهش سفره‌های زیرزمینی شاهد فرونشست‌های بیشتر زمین در دشت کرج از جمله شهریار و کرج خواهیم بود.
عضو شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: تونل انتقال آب موجب خواهد شد تا زارعت و باغداری در مناطق پایین‌دست از بین برود که تبعات اقتصادی زیادی خواهد داشت.
رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر کرج بیان کرد: محیط‌ زیست حاشیه رودخانه کرج در حال حاضر نیز با مشکل مواجه بوده و با خشک شدن این رودخانه که یکی از تبعات اجرای طرح انتقال آب سد امیرکبیر به تهران است، این مشکلات وخیم‌تر خواهند شد.
محمدی از تمام مسؤولان درخواست کرد تا از حق آبه محیط زیست دفاع کنند، یادآور شد: امیدواریم مسؤولان با درک شرایط حاصل از اجرای این طرح، حق‌آبه مورد نیاز رودخانه کرج را تأمین کنند.
انتهای پیام/ج/ر