خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پدر شهیدان «درویشوند» درگذشت

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 18 آبان 1399 - 20:35
«حاج خانعلی درویشوند» پدر شهیدان «هدایت و پرویز درویشوند» از شهرستان رودبار استان گیلان به فرزندان شهیدش پیوست.
پرويز،هدايت،پدر،شهيدش،خانعلي

«حاج خانعلی درویشوند» پدر شهیدان «هدایت و پرویز درویشوند» از شهرستان رودبار استان گیلان به فرزندان شهیدش پیوست.
به گزارش ایسنا، «حاج خانعلی درویشوند» پدر شهیدان «هدایت و پرویز درویشوند» پس از تحمل سال‌ها درد فراق، دارفانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
پیکر پاک این پدر مهربان امروز با حضور خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشییع و در جوار امامزاده محمدحنفیه (ع) روستای بیورزین لوشان به خاک سپرده شد.
«پرویز درویشوند» سال 64 در عملیات والفجر ۸ (منطقه فاو) به شهادت رسید.
سردار شهید «هدایت درویشوند» فرمانده سپاه رودبار سال 90 در مسیر برگشت از سامرا در حادثه تروریستی به شهادت رسید.
انتهای پیام