سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاری مشهور کرمانشاهی درگذشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 آبان 1399 - 19:02
کرمانشاه- قاری مشهور کرمانشاهی و مبلغ قرآنی جمهوری اسلامی در جهان اسلام در سن ۵۲ سالگی بر اثر بیماری کرونا درگذشت.
مسابقات،كسب،كرمانشاه،سن،قرآن،بيماري

به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ یاری اهل کرمانشاه، مبلغ قرآنی جمهوری اسلامی در جهان اسلام و دارنده مقام‌های داخلی و بین المللی در مسابقات قرآن کریم در سن ۵۲ سالگی بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا درگذشت.
هوشنگ یاری متولد ۱۳۴۷ در شهر کرمانشاه، در سن هفت سالگی با تشویق برادرانشان که همگی از قاریان قرآن بودند، با قرآن آشنا و تلاوت آن را آغاز کرد، در سن نوجوانی با حضور در مسابقات استانی رتبه ممتاز را کسب کرد و در ادامه تلاش‌های خود موفق به کسب عناوین نفر اول مسابقات سراسری سازمان تبلیغات در سال ۸۲ و نفر سوم مسابقات سازمان اوقاف در سال ۶۹ گردید.
کسب رتبه‌های کشوری وی را در ادامه دادن هرچه بهتر این فعالیت مصمم‌تر ساخت، تا اینکه در سال ۸۴ موفق به کسب عنوان نخست مسابقات قرائت بین المللی در کشور سوریه شد و در ادامه فعالیت‌های قرآنی خود در بخش داوری نیز ورود پیدا کرد و موفقیت‌های زیادی کسب کرد.
ظهر امروز این قاری مشهور و ممتاز بین المللی در اثر ابتلاء به بیماری کرونا در بیمارستان کرمانشاه پس از تحمل چند روز درد و رنج بیماری درگذشت.