خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت به کار ۱۵ کارگر اخراجی هفت‌تپه

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | یکشنبه، 18 آبان 1399 - 18:02
نماینده، ولی فقیه در استان خوزستان گفت:با پیگیری‌های بسیار ۱۵ کارگر اخراجی از فردا در این شرکت مشغول به کار می‌شوند.
كارگران،پيگيري،مشكلات،اسدبيگي،كرامت،تجمع

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت‌الاسلام سیدمحمدنبی موسوی‌فرد با حضور در تجمع کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اظهار داشت: حدود ۳ ماه قبل در جمع شما کارگران زحمتکش حضور یافتم و قول دادم که اگر در این مدت "اسدبیگی" از مدیرعاملی مجموعه خلع‌ید نشود، بار دیگر برای پیگیری مشکلات به تجمع می‌آیم؛ هرچند با توجه به رایزنی‌های انجام‌شده با رئیس قوه‌قضائیه و مسئولان ذیربط بخش قابل توجهی از روند خلع‌ید این فرد انجام شده است.
او تصریح کرد: در این مدت ۳ ماهه مشکلاتی نظیر پرداخت حقوق و بیمه را پیگیری و تا حدی حل کردیم؛ امروز هم با توجه به خواست کارگران، رفع مسئله اخراج ۱۵ کارگر مجموعه پیگیری شد و مسئولان مربوطه قول دادند از فردا این افراد در شرکت مشغول به کار شوند.
نماینده، ولی فقیه در استان خوزستان با اشاره به لزوم حفظ شخصیت و کرامت کارگران گفت: این موضوع از اصول مهم است که بار‌ها و بار‌ها بر آن تأکید شده و ما نیز خود را باید ملزم به حفظ کرامت کارگران بدانیم؛ در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم و امیدواریم سایر مشکلات کارگران "هفت‌تپه" به‌زودی حل شود.
موسوی‌فرد تأکید کرد: پیگیری‌های ما برای احقاق حقوق کارگران متوقف نشده و تا رفع کامل مشکلات به‌ویژه خلع‌ید اسدبیگی این پیگیری‌ها ادامه می‌یابد.
انتهای پیام/ف