زیرساختهای شهری سنندج باید تقویت شود
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سنندج با تاکید بر اینکه تقویت زیرساختها در اولویت کاری قرار گیرد، گفت: حوزه زیرساختها را باید ترمیم و تقویت کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، کمال کاظمی پیشاز ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تاکید بر اینکه تقویت زیرساختها در اولویت کاری قرار گیرد، اظهار داشت: حوزه زیرساختها را باید ترمیم و تقویت کنیم.
وی با اشاره به مشکلاتی که بر سر راه سازمان فاوا وجود دارد، گفت: سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سازمانی نوپا و مشکلات ساختاری عدیدهای داشته و تقویت زیرساختها در راستای تسهیل در امور و تبدیل روند انجام امور از سنتی به سیستمی و شبکهای بیش از پیش احساس میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سنندج تصریح کرد: امیدواریم مدیریت جدید این سازمان با تعامل و همکاری با سایر مناطق و سازمانهای تابعه شهرداری بتواند در راستای تحقق و اجرایی کردن شهرداری الکترونیک گام بردارد.
عبدالسلام سپهر، رئیس جدید سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سنندج نیز در این مراسم با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا دنیای کسب و کار و مشاغل سنتی دچار بحران شده و به تبع آن مشاغل اینترنتی رونق گرفته است، اظهار کرد: یکی از مهمترین سازمانهای شهرداری سازمان فاوا بوده و باید به آن توجه ویژهای شود.
وی افزود: قطعاً سرمایهگذاری در زمینه فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی باعث تسهیل در خدماترسانی به شهروندان خواهد شد.
کامبیز پوشنگ باقری، رئیس سابق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سنندج نیز گفت: خوشبختانه همکاران زبده و کار بلدی در سازمان مشغول به تلاش و فعالیتند و با تلاش آنها، اقدامات لازم جهت راهاندازی شهرداری الکترونیک صورت گرفته است.
در پایان از زحمات مهندس باقری تقدیر و حکم انتصاب سپهر به اعطا شد.
انتهای پیام/484/ ت