خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال قانون ۱۴۰ خودرو در محدودیت‌های کرونایی زنجان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 18 آبان 1399 - 14:41
جانشین پلیس راهور استان زنجان گفت: پس از اعمال محدودیت‌های تردد به دلیل شیوع کرونا، ۱۴۰ خودرو در استان اعمال قانون شد.
تصادفات،زنجان،نفر،استان،معابر،اشاره،فقدان،تردد،توقف،پياده،اع ...

ایسنا/زنجان جانشین پلیس راهور استان زنجان گفت: پس از اعمال محدودیت‌های تردد به دلیل شیوع کرونا، ۱۴۰ خودرو در استان اعمال قانون شد.
سیدحبیب موسوی صبح امروز (۱۸ آبان‌ماه) در جلسه شورای راهبری تصادفات و کمیسیون ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: پس از تصویب محدودیت‌های تردد در ورودی و خروجی شهرها به دلیل شیوع کرونا، ۱۴۰ خودرو اعمال قانون شده و ۲۰۰۰ وسیله نقلیه را به مبدا تردد برگرداندیم و خوشبختانه با همکاری مردم شاهد هیچ تنشی نبودیم.
وی با اشاره به اینکه امسال ۲۰ نفر در تصادفات درون‌شهری استان زنجان جان خود را از دست دادند، ادامه داد: عوامل مختلفی در بروز تصادفات دخیل هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به گسترش نیافتن طولی و عرضی معابر شهری متناسب با حجم خودروهای وارد شده به چرخه ترافیک، فقدان پارکینگ عمومی به ویژه در هسته مرکزی شهرها، توقف ماشین‌آلات سنگین راهسازی در حاشیه راه و نقاط مختلف معابر و فعالیت میوه‌فروشان حاشیه راه و مخاطرات ناشی از توقف رانندگان برای خرید اشاره کرد.
جانشین پلیس راهور استان زنجان، نبود ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس ایمن برای سوار یا پیاده کردن مسافر به نحوی که موجب ترافیک و سد معبر نشود، فقدان پایانه‌های مسافربری استاندارد، سد معبر اصناف و کسبه در معابر پرتردد، فقدان گذرگاه مخصوص عابر پیاده در هسته مرکزی شهر و تداخل حرکت عابران با خودروها، کمبود پل عابر پیاده در نقاط مورد نیاز یا برقی نبودن آن‌ها و نبود پارکینگ اداری برای توقف خودروهای کارکنان در هسته‌های پرترافیک را از دیگر معضلات و نیازمندی‌های حوزه حمل و نقل برشمرد.
وی با اشاره به اینکه نواقص و کندگی آسفالت معابر شهری و نیز وجود دریچه‌های غیراستاندارد سبب انحراف وسایل نقلیه و وقوع تصادف می‌شود، عنوان کرد: نبود تقاطع غیرهمسطح برای رفع گره‌های ترافیکی در مناطق پرترافیک نیز احتمال وقوع سوانح را افزایش می‌دهد.
همچنین وجود تجهیزات الکترونیکی هوشمند و دوربین‌های نظارتی خورشیدی برای فعال بودن در زمان قطعی برق و مواقع بحرانی ضروری به نظر می‌رسد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، تعداد کل متوفیان تصادفات در هفت ماهه امسال را ۱۷۱ نفر برشمرد و افزود: در مدت مشابه سال گذشته ۱۹۱ نفر فوت کردند که در مجموع تصادفات کاهش ۱۰.۴۷ درصدی را نشان می‌دهد که سهم تصادفات درون‌شهری ۲۰ تن و ۶ نفر کمتر از سال گذشته است.
مهرداد ستاره با اشاره به اینکه در جاده‌های برون‌شهری نیز در هفت ماهه ۹۸ تعداد ۱۵۰ نفر فوت کردند که در سال‌جاری این رقم با کاهش ۱۱.۳۳ درصدی به ۱۳۳ نفر رسیده است، ادامه داد: متاسفانه در راه‌های خاکی روستایی با افزایش شمار فوتی‌های ناشی از تصادفات روبه‌رو بودیم و ۱۵ فوتی در سال گذشته، امسال به ۱۸ تن رسیده است.
وی با بیان اینکه بیشترین فوتی‌ها مربوط به شهرستان زنجان است، یادآور شد: در شهرستان‌های زنجان، ابهر، و خرم‌دره متوفیان ناشی از تصادفات کاهش پیدا کرده اما متاسفانه در شهرستان‌های خدابنده، طارم و ماه‌نشان این آمار افزایش یافته و ترددهای بی‌مورد و خواب‌آلودگی بیشترین علت تصادفات بوده و موتورسیلکت‌ها نقش عمده‌ای در حوادث رانندگی داشتند.
انتهای پیام