خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارت بر ارتقای کیفیت نان در استان مرکزی افزایش می‌یابد/ کارخانه تولید آرد در آستانه ورشکستگی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 آبان 1399 - 13:04
گروه استان‌ه ــ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه "کارخانه تولید آرد با تصمیمات غلط به سمت ورشکستگی سوق داده می‌شود" گفت: نظارت بر ارتقای کیفیت نان در استان مرکزی افزایش می‌یابد.
نان،سالم،سلامت،راستا،توليد،اكرمي،آرد،اجرايي،مركزي،اجتماعي،دست

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در دهمین کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به اهمیت سلامت نان اظهار داشت: قوت غالب مردم ایران نان است و در این راستا باید دستگاه‌های مربوطه فعالیت‌های خود را به نحو احسن انجام بدهند تا به نتیجه‌ای مطلوب دست پیدا کنیم.
وی افزود: از طریق نان می‌توانیم سلامت مردم را تضمین کنیم یا از طریق آن می‌توانیم سلامت مردم را به خطر بیندازیم متاسفانه راه دوم در پیش گرفته شده و در این راستا خروجی ضوابط و دستگاه‌های اجرایی نشان می‌دهد که نتوانستیم نان سالم به مردم تحویل بدهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: درصورتی که تمام دستگاه‌های اجرایی مربوطه باهم همکاری داشته می‌توانیم نان سالم به دست مردم برسانیم و زمانی که مشکلی در هر دستگاه اجرایی وجود داشته نان سالم به دست مردم نمی‌رسید.
اکرمی تصریح کرد: در شهرستان آشتیان کارخانه تولید آرد کامل ایجاد شده اما امروز متاسفانه با تصمیمات غلط این کارخانه را به سوی ورشکستگی حرکت می‌دهیم که در این راستا باید امکانات و حمایت‌های لازم در جهت راه‌اندازی آن صورت بگیرد تا آرد با کیفیت تولید شود و در اختیار نانوایی‌ها قرار بگیرد.
وی بیان کرد: محصولات کشاورزی ارگانیک قیمت متفاوتی دارد و چه اشکال دارد قیمت نان سالم و ارگانیک با سایر نان‌ها تفاوت داشته باشد و همچنین در شهرها باید نانوایی‌هایی که نان سالم تولید می‌شود به مردم معرفی شوند تا آنها نسبت به تهیه نان سالم مختار باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: قطعا مردم نان سالم را برای مصرف خود انتخاب می‌کنند و استقبال زیادی از این موضوع می‌شود و همچنین باید مردم نسبت به ضررهای نان سالم باید آگاه شوند تا استفاده از نان سفید در جامعه کاهش پیدا کند و همچنین ضررهای این نان پشت شیشه‌های نانوایی‌ها نصب شود و کاهش استفاده نان سفید در جامعه نیازمند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی است که در این راستا همت بلند و همکاری همه جانبه می‌طلبد.
اکرمی افزود: درصورتی که استفاده از کنجد در نان سلامت مردم را به خطر بیندازد باید از این امر جلوگیری شود و سلامت مردم بیش از هرچیزی برای ما حائز اهمیت است و با هر مسئله ای که سلامت مردم را به خطر بیندازد برخورد جدی می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: کارخانه‌های تولید آرد خارج از استان که فرایند سبوس‌گیری را به درستی انجام نمی‌دهند، باید سامانه دسترسی آنها بسته شود به خاطر اینکه مسئول سلامت مردم هستیم و نباید اجازه تخلف در این راستا به آنها داده شود.
انتهای پیام/711/س