نظارت بر ارتقای کیفیت نان در استان مرکزی افزایش مییابد/ کارخانه تولید آرد در آستانه ورشکستگی
گروه استانه ــ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه "کارخانه تولید آرد با تصمیمات غلط به سمت ورشکستگی سوق داده میشود" گفت: نظارت بر ارتقای کیفیت نان در استان مرکزی افزایش مییابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در دهمین کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به اهمیت سلامت نان اظهار داشت: قوت غالب مردم ایران نان است و در این راستا باید دستگاههای مربوطه فعالیتهای خود را به نحو احسن انجام بدهند تا به نتیجهای مطلوب دست پیدا کنیم.
وی افزود: از طریق نان میتوانیم سلامت مردم را تضمین کنیم یا از طریق آن میتوانیم سلامت مردم را به خطر بیندازیم متاسفانه راه دوم در پیش گرفته شده و در این راستا خروجی ضوابط و دستگاههای اجرایی نشان میدهد که نتوانستیم نان سالم به مردم تحویل بدهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: درصورتی که تمام دستگاههای اجرایی مربوطه باهم همکاری داشته میتوانیم نان سالم به دست مردم برسانیم و زمانی که مشکلی در هر دستگاه اجرایی وجود داشته نان سالم به دست مردم نمیرسید.
اکرمی تصریح کرد: در شهرستان آشتیان کارخانه تولید آرد کامل ایجاد شده اما امروز متاسفانه با تصمیمات غلط این کارخانه را به سوی ورشکستگی حرکت میدهیم که در این راستا باید امکانات و حمایتهای لازم در جهت راهاندازی آن صورت بگیرد تا آرد با کیفیت تولید شود و در اختیار نانواییها قرار بگیرد.
وی بیان کرد: محصولات کشاورزی ارگانیک قیمت متفاوتی دارد و چه اشکال دارد قیمت نان سالم و ارگانیک با سایر نانها تفاوت داشته باشد و همچنین در شهرها باید نانواییهایی که نان سالم تولید میشود به مردم معرفی شوند تا آنها نسبت به تهیه نان سالم مختار باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: قطعا مردم نان سالم را برای مصرف خود انتخاب میکنند و استقبال زیادی از این موضوع میشود و همچنین باید مردم نسبت به ضررهای نان سالم باید آگاه شوند تا استفاده از نان سفید در جامعه کاهش پیدا کند و همچنین ضررهای این نان پشت شیشههای نانواییها نصب شود و کاهش استفاده نان سفید در جامعه نیازمند اطلاع رسانی و آگاهی بخشی است که در این راستا همت بلند و همکاری همه جانبه میطلبد.
اکرمی افزود: درصورتی که استفاده از کنجد در نان سلامت مردم را به خطر بیندازد باید از این امر جلوگیری شود و سلامت مردم بیش از هرچیزی برای ما حائز اهمیت است و با هر مسئله ای که سلامت مردم را به خطر بیندازد برخورد جدی میشود.
وی خاطرنشان کرد: کارخانههای تولید آرد خارج از استان که فرایند سبوسگیری را به درستی انجام نمیدهند، باید سامانه دسترسی آنها بسته شود به خاطر اینکه مسئول سلامت مردم هستیم و نباید اجازه تخلف در این راستا به آنها داده شود.
انتهای پیام/711/س