خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از فروش آرد فاقد استاندارد سبوس در استان مرکزی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 18 آبان 1399 - 11:42
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: سامانه کارخانجات خارج از استان مرکزی که آرد سبوس دار استاندارد عرضه نمی کنند بسته می شود.
نان،سبوس،كنجد،نانوايي،آرد،مركزي،استان،توليد،ارگانيك،كارخانجا ...

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: سامانه کارخانجات خارج از استان مرکزی که آرد سبوس دار استاندارد عرضه نمی کنند بسته می شود.
بهروز اکرمی هجدهم آبانماه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده استان مرکزی با تاکید بر اینکه اگر همه مجموعه ها وظایف خود را به درستی انجام دهند قطعا مردم منتفع خواهند شد، اظهار کرد: نان قوت غالب مردم است و از طریق آن، هم می توان سلامت جامعه را تضمین کرد و هم می توان سلامتی مردم را به خطر انداخت که متاسفانه ما راه دوم را انتخاب کرده ایم و نتوانسته ایم نان سالم به دست مردم بدهیم.
وی افزود: جهاد کشاورزی بر روند تولید گندم نظارت دارد و تا زمانی که تولید کیفی نباشد مسلما تا انتهای مسیر روند کیفی در پیش گرفته نمی شود به همین دلیل باید برای کیفیت در تولیدات همه ابعاد و اضلاع فراهم باشد.
اکرمی با اشاره به کارخانه تولید آرد کامل در آشتیان که سبوس گندم را نمی گیرد، بیان کرد: زمانی که چنین ظرفیتی در استان وجود دارد باید همه حمایت ها و تشویق نیز به کار گرفته شود، به همین دلیل برای رفع مشکلات این واحد تولیدی کارگروه به فرماندار شهرستان آشتیان و معاونت اقتصادی استانداری اختیار می دهد تا هر مصوبه ای که این کارخانه نیاز دارد صادر شود تا بتواند به روند تولید خود ادامه دهد.
وی در خصوص تولید محصولات ارگانیک گفت: در همه جای دنیا محصولات ارگانیک قیمت متفاوتی دارند، چه ایرادی دارد که نان ارگانیک هم با قیمت متفاوت به دست مردم برسد شاید، عده ای به دنبال این باشند که نان ارگانیک را با قیمت بیشتر برای تضمین سلامت خود تهیه کنند.
معاون استاندار مرکزی با اشاره به سبوس گیری بالا از گندم توسط برخی کارخانجات و مشکلات نان سفید، تصریح کرد: می توان نانوایی را موظف کرد که اطلاع رسانی لازم را برای مردم داشته باشند که مصرف نان سفید چه خطراتی می تواند داشته باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به ارزش غذایی سبوس و لزوم وجود آن در نان، سامانه کارخانجات خارج از استان مرکزی که آرد سبوس دار استاندارد عرضه نمی کنند بسته می شود و خریداران آرد نیز عملا نمی توانند از آرد بی کیفیت استفاده کنند، میزان سبوس گیری از گندم بین هفت تا 12 درصد است که کارخانجات استان باید حداقل را رعایت کنند در غیر این صورت سبوس گیری بیشتر از میزان تعریف شده با برخورد قانونی همراه خواهد بود.
اکرمی در خصوص استفاده از کنجد روی نان بیان کرد: اگر مصرف کنجد روی نان نادرست است باید مانع آن شد به طوری که اگر نانوایی اقدام به استفاده از کنجد کرد، تخلف محسوب شود.
به گزارش ایسنا، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزینیز در این جلسه گفت: در همین لحظه نانوایی در اراک وجود دارد که بازای استفاده از 10 گرم کنجد و 20 گرم سبوس روی نان 5 هزار تومان برای نان دریافت می کند.
سید احمد سجادی افزود: استفاده از کنجد روی نان عملا صرف اقتصادی برای نانوایی ها دارد و در واقع نانوایی براساس استفاده از کنجد می چرخد و با منع استفاده از کنجد عملا اقتصاد آنها با مشکل روبرو می شود.
انتهای پیام