خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیشه گران رئیس فدراسیون ناشنوایان شد

فارس | ورزشی | یکشنبه، 26 اسفند 1397 - 11:03
تیشه گران با کسب 25 رای برای ۴ سال به عنوان رئیس فدراسیون ناشنوایان انتخاب شد.
فدراسيون،انتخابات،ناشنوايان،راي،كسب،رئيس،عليمرادي

به گزارش خبرگزاری فارس، انتخابات فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان امروز (یکشنبه، 26 اسفند) با حضور 4 کاندیدا به ریاست محمدرضا داورزنی در هتل المپیک ورزشگاه آزادی برگزار شد.
مهران تیشه گران به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک و شروین اسبقیان نیز در این مجمع حضور داشتند.
پیش از این ۸ کاندیدا برای شرکت در انتخابات فدراسیون ناشنوایان ثبت نام کرده بودند که عارف سعیدی (فیزیوتراپیست) به دلیل نداشتن سوابق کافی مدیریتی، صلاحیتش تأیید نشد.
رمضانعلی دولو (سرپرست پیشین فدراسیون هندبال)، افشین داوری (سرپرست فدراسیون والیبال) و سعید کاظمی (پزشک) ،کاظم نظم‌ده (رئیس سابق این فدراسیون) نیز از شرکت در انتخابات انصراف دادند.
در نهایت، کرم‌الله علیمرادی (رئیس پیشین فدراسیون ناشنوایان)، مهران تیشه‌گران (دبیر فدراسیون ناشنوایان) و مسعود فراهانی طجر به رقابت پرداختند که تیشه گران با کسب 25 رای از مجموع 42 رای برای 4 سال به عنوان رئیس انتخاب شد.
در این انتخابات فراهانی هیچ رایی کسب نکرد و علیمرادی دیگر نامزد این انتخابات 17 رای کسب کرد.
انتهای پیام/ا