سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجلس با دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری موافقت کرد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 26 اسفند 1397 - 10:20
نمایندگان مجلس با دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری موافقت کردند.
رأي،لايحه،صحن،دائمي

در صحن علنی مجلس؛
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۶ اسفند) مجلس و در جریان بررسی کلیات لایحه دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری، پس از استماع اظهارات موافقان و مخالفان، کلیات این لایحه را با ۱۰۹ رأی موافق، ۵۱ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.
همچنین ماده واحده لایحه دائمی شدن قانون خدمات کشوری با ۱۰۰ رأی موافق، ۵۸ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در صحن تصویب شد.
در ماده واحده لایحه مذکور آمده است؛ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی از تاریخ انقضای مدت اعتبار آزمایشی آن دائمی می‌شود.
انتهای پیام/