خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد شهرهای قرمز کرونایی گلستان بیشتر شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 17 آبان 1399 - 16:08
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: تعداد شهرهای با وضعیت قرمز کرونا در استان از ۶ شهر در هفته گذشته، هم اکنون به ۹ شهر افزایش یافته است.
كرونا،وضعيت،استان،بستري،گلستان،بيمار

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: تعداد شهرهای با وضعیت قرمز کرونا در استان از ۶ شهر در هفته گذشته، هم اکنون به ۹ شهر افزایش یافته است.
عبدالرضا فاضل امروز در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا گلستان اظهار کرد: در حال حاضر ۳۹۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۸۳ بیمار در بخش مراقبت های ویژه و ۳۸ بیمار به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
وی افزود: در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان، ۱۲.۲ مورد بستری بیمار کرونایی داریم در حالی‌که میانگین کشوری ۲۳ بستری است.
فاضل تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان های گرگان، بندرگز، آق قلا، گنبدکاووس، بندرترکمن، مراوه تپه و مینودشت، کلاله و آزادشهر در وضعیت قرمز کرونا و مابقی شهرستان ها در وضعیت هشدار قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به افزایش روند بیماران بستری در استان، تصریح کرد: در مجموع کل استان در وضعیت قرمز قرار گرفته است.
وی یادآور شد: طی ۲۴ ساعت گذشته هفت نفر بر اثر کرونا در گلستان جان خود را دست دادند.
فاضل با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی، خاطرنشان کرد: امیدواریم با جدیت بیشتر مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی، شاهد وضعیت بحرانی کرونا در نباشیم.
انتهای پیام