گرانفروشان منتظر تعلیق پروانه کسب باشند/ استفاده از توان بسیج برای تنظیم بازار خراسان جنوبی
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسانجنوبی گفت: بر اساس قوانین و مقررات حاکم، مجازات تخلفاتی نظیر گرانفروشی و احتکار با توجه بهدفعات تکرار، پرداخت جزای نقدی، نصب تابلو بر سر درب واحد صنفی متخلف، تعلیق پروانه کسب و تعطیلی واحد صنفی است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسانجنوبی گفت: بر اساس قوانین و مقررات حاکم، مجازات تخلفاتی نظیر گرانفروشی و احتکار با توجه بهدفعات تکرار، پرداخت جزای نقدی، نصب تابلو بر سر درب واحد صنفی متخلف، تعلیق پروانه کسب و تعطیلی واحد صنفی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدحسین اشرفی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی برای مجازات گرانفروشان و محتکران ارادهای جدی دارد و شعب این اداره کل در سطح استان وفق قوانین و مقررات موضوعه مجازات سنگین تعیین خواهند نمود.
وی افزود: سرعت و دقت در رسیدگی یکی از اولویتهای این سازمان بوده و سعی شده گزارشهای دریافتی از مراجع ذیربط علیرغم شرایط حاکم ناشی از بیماری کرونا با سرعت رسیدگی و اتخاذ تصمیم شود.
بازگشت ۱۳۸ میلیون به جیب شاکیان گرانفروشی
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسانجنوبی تصریح کرد: جبران خسارات وارده به شکات و رعایت حقوق مصرفکنندگان یکی دیگر از وظایف این اداره کل بوده و بر این اساس طی هفت ماهه سال جاری بالغبر یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال بهعنوان اعاده حق شکات مورد حکم قرار گرفته است.
اشرفی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۳۷۵ فقره پرونده گرانفروشی و تعداد هشت فقره پرونده احتکار به شعب این اداره کل ارسال شده است، اضافه کرد: متخلفین در این پروندهها به پرداخت بیش از دو میلیارد و ۹۹۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدهاند.
اصرار بر گرانفروشی مساوی با تعلیق پروانه کسب
وی افزود: بر اساس قوانین و مقررات حاکم، مجازات تخلفاتی نظیر گرانفروشی و احتکار با توجه بهدفعات تکرار، پرداخت جزای نقدی، نصب تابلو بر سر درب واحد صنفی متخلف، تعلیق پروانه کسب و تعطیلی واحد صنفی است.
با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری ، استفاده از توان بسیج نقش مؤثری در کمک به دستگاههای مسئول تنظیم بازار خواهد داشت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسانجنوبی اصلاح و بازدارنده بودن قوانین و مقررات مرتبط با تخلفات صنفی را ضروری دانست و گفت: رؤسای شعب تعزیرات حکومتی در پروندههای تخلفات صنفی به قوانینی همچون قانون نظام صنفی مصوب سال ۹۲ و یا قانون تعزیرات حکومتی مصوب سال ۱۳۶۷ استناد میکنند.
اشرفی اضافه کرد: در صورت عدم بازدارندگی مجازات و اصرار فرد بر تکرار تخلف، مقرر شده تا برای اعمال مجازاتهای مؤثر از ظرفیت دادستانی استفاده شود.
استفاده از توان بسیج برای کمک به تنظیم بازار
وی عنوان داشت: با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، استفاده از توان بسیج نقش مؤثری در کمک به دستگاههای مسئول تنظیم بازار خواهد داشت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسانجنوبی عنوان داشت: هماستانیهای عزیز اخبار و اطلاعات مربوط به تخلفاتی همچون گرانفروشی، احتکار، کمفروشی، فروش اجباری و نگهداری کالای قاچاق را از طریق سامانه ۱۳۵ اعلام تا پیگیریهای لازم به عمل آید.
انتهای پیام/۳۴۰۳/ج/ی