خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف در هاوانا با وزیرامورخارجه کوبا دیدار و گفت وگو کرد

مشرق | سیاسی | شنبه، 17 آبان 1399 - 02:38
وزیر امورخارجه کشورمان که برای دیدار رسمی در کوبا به سر می برد، با برونو رودریگز وزیر خارجه کوبا دیدار و گفت و گو کرد.
كوبا،مركز،واكسن،بازديد،بيو،توضيحاتي،بيوتكنولوژي

به گزارش مشرق به نقل از اداره کل اطلاع رسانی و امورسخنگویی وزارت امورخارجه، دو طرف در این دیدار زمینه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و همکاری‌های بین المللی را مورد بررسی و تاکید قرار دادند.
حمایت دو کشور از آرمان فلسطین، همکاریهای دو طرف در حوزه‌های انرژی، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی و همچنین هماهنگی دو کشور در مباحث مرتبط با آمریکای لاتین و خاورمیانه از جمله مسائل مورد گفتگوی وزرای امور خارجه ایران و کوبا بود.
پیشتر وزیر امور خارجه کشورمان در هاوانا از دو مرکز مطالعات پزشکی و دارویی از جمله مرکز مطالعات پیشرفته CEA و مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی CIGB کوبا بازدید کرد.
در جریان بازدید محمد جواد ظریف، رؤسا و مدیران این دو مرکز در ارتباط با پیشرفت‌های حاصله برای تولید انواع واکسن بخصوص واکسن کووید ۱۹ توضیحاتی را ارائه دادند.
همچنین مدیران وزارت بهداشت کوبا و مرکز «بیو فارما کوبا» نیز توضیحاتی در خصوص مراحل تولید انواع واکسن و همکاریهای بیو فارما کوبا با انستیتو پاستور ایران ارائه دادند.
در این بازدید طرف کوبایی آمادگی خود برای همکاری در حوزه‌های تخصصی با طرف ایرانی را اعلام کرد.