خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت اتریش تعدادی از مساجد این کشور را تعطیل می‌کند

فارس | برگزیده، بین‌الملل | جمعه، 16 آبان 1399 - 17:35
دولت اتریش قصد دارد تعدادی از مساجد این کشور را به بهانه حملات تروریستی هفته گذشته در وین تعطیل کند.
اتريش،كشور،وين،حملات،تروريستي،نقطه،خبرگزاري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دولت اتریش قصد دارد به بهانه حملات تروریستی اخیر در وین تعدادی از مساجد این کشور را تعطیل کند.
براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت اتریش به وزارت کشور دستور داده است که مساجدی که به گفته آنها تندرو هستند بسته شود.
قرار است «کارل نامر» وزیر کشور و «سوزان راب» وزیر همگرایی این کشور در این زمینه یک نشست خبری برگزار و جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه کنند.
شامگاه دوشنبه گذشته به وقت محلی تیراندازی‌های متعددی در وین به وقوع پیوست.
رسانه‌های اتریش خبر دادند که افراد مسلح به ۶ نقطه در وین حمله کردند و تمامی این ۶ نقطه در نزدیکی کنیسه مرکزی بوده است.
پلیس اتریش دست‌کم ۴ تروریست را که در این عملیات دست داشتند، بازداشت کرده است.
گفته می‌شود که حداقل 5 نفر در این حملات کشته و 15 نفر نیز مجروح شده‌اند.
سباستین کورتس صدراعظم اتریش درباره این حملات تروریستی گفته بود: این یک نبرد بین مسیحیان و مسلمانان یا بین اتریشیها و مهاجران نبود، این مبارزه بین تمدن و وحشیگری است.
انتهای پیام/م